ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> 會員論壇 / 有獎活動
徵求100句最易攻陷女人的花言巧語 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁
跳至第
發表人 內容
Ice826
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Feb 13, 2008 17:31    文章主題: 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
我問 : 你為何望著我傻笑?
他笑著說 : 因為我見到妳很開心, 只要妳開心, 我也很開心.

這刻我覺得很幸福!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
elephant........
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Feb 13, 2008 22:49    文章主題: 情人節特集 - 徵求100句最易攻陷女人的花言巧語 引言回覆

星期日好喜歡等他收工一齊食tea,有一次兩個人一齊去一間茶餐廳食豬扒包,我唔記得用紙巾抹咀,出到門口問佢,喂,我個咀有無野,佢係咁望,用好正經語氣同我講,無呀,有粒櫻桃"姐"嘛,嘩 Surprised .........哈............................,大家笑到停唔到 Laughing ,因為佢好少會咁講架,多謝大家一齊分享,哈........................! Cool
回頂端
moonwd
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 00:15    文章主題: 引言回覆

我男友曾對我說:
剛見完了妳,在回家途中就開始無止盡的想妳,想妳的臉,想妳的手,想妳的笑,想妳的吻,想妳是否想著我,想著我們的未來,我才發覺想妳會讓我更加愛妳。
聽完甜到漏 Very Happy
回頂端
moonwd
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 00:28    文章主題: 引言回覆

妳是我今生的最愛,永遠不變是我,永遠愛妳是我,無論之中有多少阻礙和困難,無論之中有多少痛苦和悲傷,妳依舊是我今生最愛。
回頂端
愛情中人
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 11:50    文章主題: 愛情電器論 引言回覆

春天,願化作抽濕機;
夏天,願化作冷氣機;
秋天,願化作冷風機;
冬天,願化作暖氣機;
歡喜,願化作照相機;
發怒,願化作打字機;
哀傷,願化作攝錄機;
快樂,願化作遊戲機;
無論何年、何月、何日,
不分春、夏、秋、冬;
無論何時、何地;
不分喜、怒、哀、樂,
願一生愛你、寵你、陪伴你左右。
回頂端
戀愛分子
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 11:54    文章主題: 引言回覆

願以後每個二月十四

也只為你一人度過

情人節快樂!
回頂端
戀愛分子
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 11:59    文章主題: 引言回覆

不論陰晴圓虧
不論時地人交挫
我對你的愛
永恒不變
回頂端
戀愛分子
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 12:03    文章主題: 引言回覆

嫁俾我好嗎? Embarassed Embarassed
回頂端
Ice826
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 15:14    文章主題: 引言回覆

只要你在我身邊!
回頂端
小欣yan
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 20:13    文章主題: 引言回覆

我以後都只愛你一個,就算天荒地老,都無改我對你的心意 Embarassed
回頂端
test1234
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 20:30    文章主題: test1 引言回覆

無論你什麼時候問我愛你幾多, 我的答案都是100%呀!
回頂端
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 22:37    文章主題: 引言回覆

晴天陰天下雨天,只要有你在身邊
回頂端
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 22:38    文章主題: 引言回覆

你愛唔愛我?
愛,依家愛,將來都愛
回頂端
lovelybear@yuki
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 14, 2008 23:56    文章主題: Happy V Day~!~! 引言回覆

為左你,我努力咁賺錢同唔亂洗錢
為左你,我努力咁讀書,免得你話我唔俾心機讀書,而且免得你話我學歷低你
為左你,我努力咁做運動,免得你話我肥唔要我
為左你,我學緊點樣扮靚d出街,免得有人話我唔襯你
為左你,我唔會同第2d女孩有咩關係,免得你吃醋
為左你,我會為你做飯......

☆~◢■◣☆。~◢■◣☆。~。
~。■○■■■■■○■☆。~。
☆~◥■■≧ . ≦■■◤☆。~。
☆。~。■■∪■■~。☆。~
~。☆。◥■■■◤☆。~。☆。
☆。~。◢■◎■◣☆。~。☆。
~。☆◢■■◎■■◣☆。~。☆
☆。◢■◤■◎■◥■◣☆。~。
~。■◤◢■■■◣◥■☆。~。
☆。~。■■~■■☆。~。☆。
~。☆。■■~■■☆。~。☆。 Q唔Q呀~^^~yuki~
~。☆◢■◤~◥■◣☆。~。☆ 送俾你ga
☆。~■◤。~。◥■。~。☆。
回頂端
K歌之后
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Feb 19, 2008 21:30    文章主題: 引言回覆

送我回家的某一天....

他忽然說 : 我地幾時結婚?

我眼碌碌望實他...只說: 你揀定喇咩?

他又說: 我一係唔拖, 一拖就會拖得好實, 唔會放手架!

卒之......好多年後.....於2007年, 我地結左婚喇~~~ Very Happy Very Happy
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> 會員論壇 / 有獎活動 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  下一頁
跳至第
7頁(共8頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片