ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Lifestyle 生活文化
【2011 哈囉喂】你地買左飛未呀??? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
tangcam
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Sep 12, 2011 12:09    文章主題: 【2011 哈囉喂】你地買左飛未呀??? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
開左學無耐就有朋友走唻問我今年同唔同佢地去OP玩哈囉喂,其實我就年年都去既,你地有無話幾時買飛果D架? 因為今年係我負責去買,我怕買唔到飛呀 >_< 同埋聽講23-25號買係有8折, 是咪真有其事
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
cybermoon
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Sep 12, 2011 16:09    文章主題: 引言回覆

買飛就應該唔會買唔到既,你話旺場果D日子就梗係要早D買定啦,者係星期6日或者係哈囉喂正日果D…如果係平日果D就應該無咩問題既,但係我就建議你真係唔好去到先買囉…首先應該好多人排,第2係你D朋友應該會怨你XD
回頂端
jaifok
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Sep 14, 2011 13:28    文章主題: 引言回覆

樓上講得岩,我試過去左先買,我班朋友狂鬧我!!!
回頂端
mvca26
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Sep 14, 2011 17:05    文章主題: 引言回覆

其實好多數都係o係中旅社果D買,一來平D,二來都係平D。我買全日由朝玩到晚的。
回頂端
cybermoon
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Sep 14, 2011 18:40    文章主題: 引言回覆

今年諗住專登請假去玩,由早上玩到晚,CHUR到爆開了為止。
樓主講得岩,所以我揀左24號去,因為有八折飛!!
回頂端
tangcam
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Sep 15, 2011 10:37    文章主題: 引言回覆

最緊要係可以平d,如果真係有折,我會叫多d人去,希望可以折上折啦!
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Lifestyle 生活文化 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片