ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Inner Beauty 心靈雞湯
唔買OP ANNUAL PASS果D傻仔 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
Kelly Yip
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jan 05, 2011 13:30    文章主題: 唔買OP ANNUAL PASS果D傻仔 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
基本上我一年真係去4次以上(但係有D大年紀D既FRD真係1次都唔去),仲有2次哈囉喂,但係身邊同學仔竟然話死都唔會買ANNNUAL PASSSS -_- 貴喎 -_- 按下CAL機都知道加埋都貴過個價, 最無謂既係-我地嘈左成個LUNCH
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
samchida
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jan 06, 2011 13:41    文章主題: 引言回覆

咁你都好無謂喎,為左咁小事講左成個lunch!!!買annual pass都唔係貴啫!!!
如果成日去,計埋條數有賺la!!
回頂端
jaifok
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jan 07, 2011 14:14    文章主題: 引言回覆

我上星期買左,佢送左$100現金券比我,想問有咩用架!!!
回頂端
Kelly Yip
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jan 07, 2011 16:49    文章主題: 引言回覆

jaifok 寫到:

下有現金券送架而家? 我都有朋友講過,咁更加要叫佢係買,否則重傻仔-_-
回頂端
chingtszlam
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jan 26, 2011 11:45    文章主題: 引言回覆

我都係咁話
中意去就要買

但唔係成日去既就咪鬼買喇
回頂端
Kelly Yip
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Feb 15, 2011 16:04    文章主題: 引言回覆

chingtszlam 寫到:
我都係咁話
中意去就要買

但唔係成日去既就咪鬼買喇

唔係成日去,都可以買,我覺得買定,好過臨急先至買law!
回頂端
jaifok
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Feb 15, 2011 16:50    文章主題: 引言回覆

Kelly Yip 寫到:
jaifok 寫到:

下有現金券送架而家? 我都有朋友講過,咁更加要叫佢係買,否則重傻仔-_-

係呀,買左有著數架,我都係聽我個朋友講有現金送,先走去買咋!
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Inner Beauty 心靈雞湯 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片