ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科
[會員論壇] 分享妳與他度過的初夜... | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
留言板管理員
留言板管理員
留言板管理員

發表發表於: Mon Mar 05, 2007 11:07    文章主題: [會員論壇] 分享妳與他度過的初夜... 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
女人的初夜往往像夢一般,瞬間即逝,記憶零碎得抓也抓不住,衣衫凌亂得一塌糊塗!在沒有準備之下,女人的第一次就交給了男人,他可能是妳當下的最愛,亦可能只是一個不知名的過路人。然而,對於女人,初夜卻是珍貴得如此如珠如寶,對於這夜,妳依然記憶猶新?

他有金城武的性感,吳彥祖的粗野,梁朝偉的深情,還是畢比特的魅力?

此刻讓慾望盡情釋放,讓我們一起回顧這夜的一切、一切...

Florence
Editor

留言板管理員 在 Wed Mar 21, 2007 19:53 作了第 1 次修改
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
michelle_shan
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 01:04    文章主題: 引言回覆

那個晚上,很痛。我真的完全是為了愛才接受,因為愛就要忍受,就要付出。他都不忍心了,說,看你那痛苦的樣子就算了。第二天,覺得世界上的人都變了。在街上見到一個人就會想,他晚上會做那件事,好像看到了人的另外一面。
回頂端
朱子
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 01:11    文章主題: 引言回覆

他進入以後,我覺得有一種兩人融為一體的感覺。我認為,這就是說,我們要一起生活了,有一種‘我是他的人了’的感覺。 可是,最後很快便分手了。
回頂端
穗穗
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 01:27    文章主題: 引言回覆

我們從朋友家飲酒談心後,他車我回家已經是清晨四點多了,姐姐在房裡睡,他說要借用洗手間,結果他卻把抱住,然後竟在我耳邊說:我想要!我們在房間裡不敢大聲,怕吵醒姐姐,可是,那次的感覺好棒!
回頂端
戀愛分子
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Mar 07, 2007 13:16    文章主題: 引言回覆

我o係第一次, 並唔係初"夜", 係日頭黎架... Embarassed

o個日係我生日, 仲記得去完海洋公園, 返到佢大學宿舍的房間... 我收到我人生中第一隻情侶戒指... o個刻太感動, 太開心, 太愛佢... 於是. 我地自自然咁就start up了, 最後好似冇成功到, 只感到我地肌膚磨擦間, 我好濕好濕... Embarassed Embarassed Embarassed
回頂端
jayjay
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Mar 10, 2007 12:34    文章主題: 引言回覆

我o既初夜.... 同佢拍左拖先一個禮拜, 有次話上佢屋企睇碟, 買左套韓片<週末同床> (IIB), 套戲好有感染力, 睇睇下我地就O係客廳做起來... 冇床, 我地訓O係地下, 慢慢, 佢親吻我全身, 令我慢慢騷癢起來, 過左一陣, 我反而做左主動, O個次真係好刺激好high!!!
回頂端
explore
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Mar 22, 2007 09:50    文章主題: 引言回覆

<週末同床> is a good korean movie.....
回頂端
CHEEGI
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Apr 13, 2007 16:38    文章主題: 我的第一次 引言回覆

嘩!記憶猶新啦!痛到摽眼水!足足搞第三次先入到。到依家仲記得 Wink
回頂端
hsp
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Jun 17, 2007 20:31    文章主題: 引言回覆

雖然件事已經過左好耐,但係依然記憶猶新..........
足足痛左3日吖!想唔記得都好難 Embarassed
回頂端
janefonda
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 05, 2007 16:31    文章主題: It hurts!!! 引言回覆

Well, he was my first bf. I was 20.

I do it because I just want to try. He was very cautious and keep asking me if I really want to do it...

It hurts. It hurts my leg when he is pushing towards me. It was not his first time but it was a lousy one. I felt weir walking the day after... Crying or Very sad
回頂端
apple_iou
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 09, 2007 17:14    文章主題: 引言回覆

我既初夜就係响某年既大年初三既凌晨比左我宜家既bf啦, 記得當時佢用好溫柔既手同咀作前戲, 可能由於我係第一次再加上超緊張, 所以佢入到一半我已經覺得好痛, 就停左啦, 佢都冇夾硬來, 因為佢知我係第一次!!!!

p.s. 之前o個日(即年初二)係佢既生日, 所以我將我最寶貴既野送左佢啦!!!哈哈....
回頂端
CHRIS BO BO
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 12, 2007 11:16    文章主題: 引言回覆

我? 未係結佐結之後, 約過多一個禮拜的一個晚上, 我0地終於成功研究到d condom 咁多隻係邊隻打邊隻, 去7仔買到, 同埋大家係結婚之前太忙碌 , 一個星期之後才休息夠, 有relax的心情進行。我和他都是第一次啊 ! Embarassed Embarassed 結果, 我們由一起身澡開始.... 最後, 張床單....
回頂端
完美主義者
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 18, 2007 15:09    文章主題: ~~慘痛的初夜~~ 引言回覆

初夜真的唔係好似想像中o既甜美
Embarassed 只記得好痛 & 我男友好驚(見到血,驚到仲要我安撫) Crying or Very sad
回頂端
叉燒飯
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Sep 27, 2007 11:26    文章主題: 引言回覆

這一次, 真係一世都記得.
因為我太保守, 死都要係要18歲先破處,
生咗日, 過咗一日之後就開始黎, 但太痛太痛了, 我次次都話唔得喇! 唔得喇!
過咗幾日又試, 日日試吓, 試咗3,4次到啦~先得(自己死忍痛, 有眼淚水溜出黎)
個心一直都覺得一定係比你架喇!!! 大家都拍左拖一年.
不過一d血都冇, 非常奇怪!!
果個過程在他家, 要無聲咁做, 唔可以叫出黎! 好辛苦!!

不過, 世事奇妙, 兜兜轉轉幾十年, 佢而家係我老公呀!!! Laughing
回頂端
Viola T
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Dec 01, 2007 23:56    文章主題: 引言回覆

我的初夜離現在的我很近很近……
我並不是一個隨便的人。儘管如此,我仍然在相戀一星期後便和他發生了關係。
那一刹那真的很痛很痛,但隨之而來的卻是充滿愛的感覺。事後,他深情的擁著我說著綿綿情話。他並沒有在事前對我承諾任何事,一切都是以實際行動來表達他對我的愛。或者在別人眼中,這些都是微不足道的;然而,在我眼中卻是非常幸福的。至少,現在的我們仍然深愛著對方……
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片