ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科
相隔兩地,感情點連繫 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
pear
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 30, 2006 19:02    文章主題: 相隔兩地,感情點連繫 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
相隔兩地,感情點連繫,我好快在12月過美國讀書,好唔捨得同男友分開,但又無辦法,點算好
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
芒果布甸
初級會員
初級會員

發表發表於: Sat Nov 10, 2007 00:47    文章主題: 引言回覆

日日用yahoo messenger傾計,咁樣最經濟…
回頂端
Y-A-N
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Dec 06, 2007 11:06    文章主題: 引言回覆

Long D我都經歷過,其實主要睇大家既誠意,信任、keep住contact好緊要。盡量最少一年見一次,平日要keep住一日一個電話,過時過節send禮物間中又寫下email寄下信…

如果有broadband上網,可以出部3 vfone拎去,有個香港電話no.,月費係fixed既,想講幾多都得!仲可以視像架… =) 唔怕煩其實netmeeting都不失為一個更經濟的做法。 =)

你去美國邊度呀?
回頂端
lingling427
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Mar 07, 2008 15:36    文章主題: 引言回覆

只要2者都真係咁鐘意大家
就算去到邊都唔會影響到架喇~

有msn用又可以用skype同netmeeting
唔使怕wor...
要比d信心自己,亦要比對方信心嘛..
小別勝新婚
回頂端
Judy_Fly
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Apr 07, 2008 15:10    文章主題: 引言回覆

冇ga我覺得,始終兩個地方,佢做緊乜你都唔知啦,淨係視像下,msn咁,你睇得幾多丫??如果分開兩地個期短都ok,長到幾年咁就真係預左玩完。
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片