ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Health 健康生活
原來3粒金sa就等於一碗飯... | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
寶寶JOE
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Feb 17, 2017 11:52    文章主題: 原來3粒金sa就等於一碗飯... 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
唔係睇條動新聞都唔知,原來食3粒金sa就等於食一碗飯既熱量,我都知食白飯係好肥所以戒左唔食白飯
但新年食左好多金sa,又食左曲奇,唉
原來呢d野係肥到咁....

【點至有營】3粒金莎熱量等於1碗飯 「低糖」曲奇卡路里一樣高
http://nextplus.nextmedia.com/news/spot/20170129/473862#
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
B哩吧啦
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Feb 20, 2017 11:16    文章主題: 引言回覆

朱古力實肥啦,不過都估唔到食3粒就已經有一碗飯咁勁...
回頂端
蔡芯
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Feb 21, 2017 11:12    文章主題: 引言回覆

Gloria喎~呢個係之前幫我減肥ge營養師,我跟左佢4個月,無乜節食又無做運動都減到差唔多20磅
回頂端
B哩吧啦
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Feb 22, 2017 12:19    文章主題: 引言回覆

蔡芯 寫到:
Gloria喎~呢個係之前幫我減肥ge營養師,我跟左佢4個月,無乜節食又無做運動都減到差唔多20磅
唔洗節食同唔洗做運動都減到咁勁?
回頂端
wenntuj
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 23, 2017 14:55    文章主題: 引言回覆

B哩吧啦 寫到:
蔡芯 寫到:
唔洗節食同唔洗做運動都減到咁勁?
真係得喎,我係nutri pro間營養中心到跟Gloria減,佢會教我點樣揀適合ge飲食配搭,揀岩野食真係可以瘦到!同埋最正係可以WHATSAPP搵Gloria問野,有時我係街食飯都會即刻問佢揀邊個餐好D
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Health 健康生活 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片