ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
有咩拍拖嘅好地方 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
samesame
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 15, 2014 12:46    文章主題: 有咩拍拖嘅好地方 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
想過一個特別d嘅二人世界,有咩地方同男朋友拍住拖去會特別浪漫呢?近近地就ok
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
fungfu
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 15, 2014 18:54    文章主題: 引言回覆

澳門個邊都有好多好浪漫嘅地方,
上一次我男友先帶左我去果邊,認真估唔到個邊原來係咁浪漫.
回頂端
crazylove
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Oct 16, 2014 11:24    文章主題: 引言回覆

fungfu 寫到:

澳門我唔太熟,我都無去過,個邊有咩地方係好浪漫呀
,可唔可以介紹俾我呀@@!!!!
回頂端
fungfu
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Oct 16, 2014 18:46    文章主題: 引言回覆

有兩個show好浪漫,包括水舞間同taboo,水舞間係一個浪漫嘅愛情故事,
而taboo就獨特d,係一個聲色味濃嘅歌舞技表演,
當中都有好多浪漫獨特嘅情節,舞台燈光華麗浪漫,
仲有性感歌舞,加入好多特技表演,每一個場景都充滿驚喜,
我同男朋友都睇到"嘩"左聲出黎.
回頂端
fungfu
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Oct 16, 2014 18:47    文章主題: 引言回覆

crazylove 寫到:
fungfu 寫到:

澳門我唔太熟,我都無去過,個邊有咩地方係好浪漫呀
,可唔可以介紹俾我呀@@!!!!

夜D仲可以行下漁人碼頭
都幾浪漫
回頂端
healthyboy
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 17, 2014 11:29    文章主題: 引言回覆

澳門都算係一個浪漫之都,拍拖嘅一個好地方,
得閒同男朋友過去都係一個唔錯嘅選擇.
回頂端
haha@@
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 17, 2014 17:50    文章主題: 引言回覆

healthyboy 寫到:

係呀,澳門都好多野玩 又多野食
回頂端
人小小
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Oct 19, 2014 19:36    文章主題: 引言回覆

fungfu 寫到:
有兩個show好浪漫,包括水舞間同taboo,水舞間係一個浪漫嘅愛情故事,

我想問下個SHOW貴唔貴架
駛唔駛預早訂票先睇到架
回頂端
人小小
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Oct 19, 2014 19:38    文章主題: 引言回覆

聽落好似幾好玩咁 Very Happy
回頂端
fungfu
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 20, 2014 11:02    文章主題: 引言回覆

人小小 寫到:
fungfu 寫到:

駛唔駛預早訂票先睇到架

都唔算太貴
閒日都係幾百蚊
星期六,日大約1000蚊左右啦
睇下你連唔連埋酒店book埋啦
如果連酒店package訂 早訂一定會平d
而且早訂會穩陣d一定睇到嘛 Rolling Eyes
回頂端
fungfu
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 20, 2014 11:05    文章主題: 引言回覆

haha@@ 寫到:

係呀,澳門都好多野玩 又多野食

如果你話多野玩'
澳門真係一個唔錯嘅選擇黎
又多唔同嘅博物館 又有好多文化景點
遊玩設施又多.
回頂端
fungfu
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 20, 2014 11:07    文章主題: 引言回覆

如果講拍拖 之前有煙花匯演添 不過可惜就完左
可以去永利聽下音樂噴泉 或者漁人碼頭睇下燈飾
回頂端
samesame
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 20, 2014 17:45    文章主題: 引言回覆

fungfu 寫到:

睇黎澳門都幾好玩咁
thx ~
我叫我男朋友plan下先
回頂端
samesame
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 20, 2014 17:46    文章主題: 引言回覆

會唔會係因為近海所以特別浪漫呀?
回頂端
samesame
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 20, 2014 17:47    文章主題: 引言回覆

fungfu 寫到:
人小小 寫到:
fungfu 寫到:

駛唔駛預早訂票先睇到架

都唔算太貴
閒日都係幾百蚊
星期六,日大約1000蚊左右啦
睇下你連唔連埋酒店book埋啦
如果連酒店package訂 早訂一定會平d
而且早訂會穩陣d一定睇到嘛 Rolling Eyes

如果連埋酒店book要幾錢?
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片