ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進
我本身係教足球既, 但係年紀越大, 膝蓋既關節位越來越痛 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
avaava
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jun 10, 2014 18:13    文章主題: 我本身係教足球既, 但係年紀越大, 膝蓋既關節位越來越痛 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
有時痛到郁唔到, 行樓梯行幾步路都痛, 甚至有時想追巴士都追唔到... 想唔認老都唔得啦...有朋友推薦我食呢隻健骨活絡寶, 佢地話因為係粉黎, 好方便食, 同埋佢係專係比關節有問題既人士服用, 食左幾日之後都覺得開始有改善。
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
培培
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jun 10, 2014 18:17    文章主題: 引言回覆

真係咁有效 ? 我做sales架, 返工要企足成日, 有時會企到膝頭哥痛, 見你食左好似都有效, 我都想食下, 請問你係邊到買架?
回頂端
Frankie_W
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jun 10, 2014 18:22    文章主題: 引言回覆

你令我諗起果個電視廣告...hahaaa... 「咦, 你咪係suzuki?假如有日我地係街到撞到, 你會發現....原來你有關節痛!!!」XD 不過關節真係好重要, 特別係膝蓋呀!!!為左預防呢件事發生, 我都想買返盒試下。
回頂端
queein_fong
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jun 10, 2014 18:26    文章主題: 引言回覆

額,做得足球教練,巴士都因傷追唔到? 真係SO SAD Crying or Very sad
回頂端
miniZOEZOE
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jun 10, 2014 18:31    文章主題: 引言回覆

希望你keep住飲下啦! 呢一隻我飲左幾個月,真係好見到效架。
回頂端
Rachel_f35
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jun 10, 2014 18:34    文章主題: 引言回覆

我自己冬天果陣,逢飲親熱野,一定沖落黎飲,但依家夏天,經常飲凍野,少左拎落黎沖。。都開始FEEL到隻腳差番左D呢。。
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片