ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Career Intelligence 職場智慧
係美容公司做,爛面會否影響前途 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
小LOOK
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat May 04, 2013 15:54    文章主題: 係美容公司做,爛面會否影響前途 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
最近入左間新公司,係代理護膚品。班女同事個個都好似生招牌,皮膚好靚,化妝又得,而我就滿面暗瘡,攪到我好自卑,真係擔心會否影響發展機會
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Lisa&Lee
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat May 04, 2013 17:26    文章主題: 引言回覆

叫佢地解教你咪得囉, 可能佢地之前都好似你咁呢。
回頂端
sweetElaine
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon May 06, 2013 09:34    文章主題: 引言回覆

咁睇你都咩位啦,你要sell房都要有說服力,將心俾己啫
回頂端
Foo
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed May 08, 2013 14:36    文章主題: 引言回覆

唔駛自卑吓,醫返好咪得囉。我朋友都係做呢行,佢都唔係靚,但佢好talk得,可以講唔停,而家做左分店經理啦
回頂端
洁lolita
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu May 09, 2013 09:26    文章主題: 引言回覆

我使過一條form醫暗瘡,但就見人見至,因係抗生素加外搽。我上年睇醫生個醫生話雙官齊下,我個時係用epudio加埋抗生素, 一星期攪掂去見工,希望幫到你啦。試問你咁樣自卑又掂可以交出好成績俾老細睇,你仲要同佢地埋推
回頂端
shaolin
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jun 06, 2014 17:08    文章主題: 引言回覆

應該ok ge,,最好佢地見到妳用公司product有改善,之後等妳show[比客睇有用
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Career Intelligence 職場智慧 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片