ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Baby Talk 湊仔經
幫阿B儲臍帶血 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
Mrs. Mozart
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Sep 24, 2007 12:21    文章主題: 幫阿B儲臍帶血 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
我同我老公都諗住幫BB儲臍帶血... 已經compare 晒visit 晒咁多間公司。老公話唔駛諗... 儲0係Healthbaby , 貪佢科技and 設備貼住國際水平喎。 (可能我老公都返科學園...特別鐘意gwa)

但係我都想聽下其他媽咪意見..... 可以分享下嗎? Razz ?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
感覺幸福的女人
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Nov 26, 2007 15:48    文章主題: 引言回覆

儲臍帶血費用好昂貴, 唔該唔多人做.
回頂端
Bens
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Dec 10, 2007 17:10    文章主題: Re: 幫阿B儲臍帶血 引言回覆

Mrs. Mozart 寫到:
我同我老公都諗住幫BB儲臍帶血... 已經compare 晒visit 晒咁多間公司。老公話唔駛諗... 儲0係Healthbaby , 貪佢科技and 設備貼住國際水平喎。 (可能我老公都返科學園...特別鐘意gwa)

但係我都想聽下其他媽咪意見..... 可以分享下嗎? Razz ?

我們星期六去左healthbaby聽講座之餘, 仲參觀埋個lab, 之後就 bob鎚 firm左喇.
雖然係比其他公司貴d, 但係compare過都係對他有信心d.
同埋一次過俾哂31800, 送多兩年, 即20年, 計落同其他差不多.
回頂端
戴太
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Apr 20, 2008 23:04    文章主題: 引言回覆

我上兩星期都係,去Health Baby聽完個講坐后即Join!
唔洗諗啦。。。如果俾得出嘅,儲定先啦。。。話唔定10年后科技猛進,乜病都可以用臍帶血醫呢!
回頂端
敏子
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri May 29, 2009 13:35    文章主題: 引言回覆

的确比较贵啦~
回頂端
katietse
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jan 13, 2010 20:08    文章主題: 引言回覆

so expensive Embarassed
回頂端
BEAUTYBEAUTY!!
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Mar 07, 2010 22:07    文章主題: Re: 幫阿B儲臍帶血 引言回覆

Mrs. Mozart 寫到:

我 join 左 cordlife, coz, 我之前有個 fd 佢係做 courier (專幫手運送臍帶血 & 醫療用品), 佢 suggest cordlife to me...
回頂端
BEAUTYBEAUTY!!
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Mar 10, 2010 21:53    文章主題: Re: 幫阿B儲臍帶血 引言回覆

fix 左未呀! update 下 啦!
回頂端
yummyyummy
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jun 14, 2010 23:15    文章主題: 引言回覆

其實儲來有咩用架??
回頂端
stayput
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jun 26, 2010 19:14    文章主題: 引言回覆

好貴,儲唔起!
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Baby Talk 湊仔經 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片