ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Skincare 美容化妝
玫瑰線提升瘦面 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
zomsa
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 03, 2016 11:47    文章主題: 玫瑰線提升瘦面 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
3個星期前去Marsha做咗玫瑰線, 之前都有做過4D埋線, 效果都幾好, 一做就見到瘦面同提升效果, 不過玫瑰線就last得耐過4D喇, 而且只係埋幾條就搞掂, 康復時間短好多

其實我都有試過botox同hifu, 不過講到提升同瘦面, 效果明顯係玫瑰線最好, 如果想全面緊緻提升我建議做玫瑰線, 想局部做就選4D埋線
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
bubuqueen
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 14, 2016 12:12    文章主題: 引言回覆

我打咗botox仲可唔可以做埋線? 覺得腮線唔夠sharp, 埋線要幾耐恢復, 痛唔痛?
回頂端
cchris1988
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Dec 15, 2016 12:52    文章主題: 引言回覆

我都想試埋線, 咀邊同面側有D鬆, 做玫瑰線好定PDO線岩D?
回頂端
zomsa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jan 05, 2017 12:44    文章主題: 引言回覆

bubuqueen 寫到:
我打咗botox仲可唔可以做埋線? 覺得腮線唔夠sharp, 埋線要幾耐恢復, 痛唔痛?

可以一齊做冇抵觸, 醫生都講過2樣一齊做V面效果會更好添
回頂端
zomsa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jan 05, 2017 12:58    文章主題: 引言回覆

cchris1988 寫到:
我都想試埋線, 咀邊同面側有D鬆, 做玫瑰線好定PDO線岩D?

整體提升做玫瑰線好, last得耐D, 玫瑰線比較有力, 腮線效果會出好多
局部做有時會好怪, 可能會睇到有位置鬆有D就緊緻, 整體唔一致
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Skincare 美容化妝 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片