ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進
眼皮時單時雙 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
YKChen
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Dec 30, 2011 17:31    文章主題: 眼皮時單時雙 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
皮膚幼黑, 眼皮時單時雙, 有無人試過整雙眼皮?
效果點? 比D意見 !
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Janson62
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jan 04, 2012 11:38    文章主題: 引言回覆

我應該同你一樣, 唔夠瞓或者發脾氣時眼皮會雙,
平時多數單眼皮, 好似話係眼皮肌肉唔夠力,
我08年整左埋線唔開刀既雙眼皮, 但就有可能只保持幾年會變淺,
不過醫生講我好大機會會永久, 因為本身都有,
而家3年幾都幾好, 初初整完眼皮會腫幾日, 消腫後都特別開心左一排,
到而家都唔會點理自己整左定無整, 淨係變左雙眼皮, 對生活無影響根本唔覺
回頂端
YKChen
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Feb 04, 2012 10:56    文章主題: 引言回覆

親身去過以上兩間問, 尖沙咀果間我會比個 : 劣 , o徒我時間, 原來之前有C.hang中過招而家先話我知, 早講吖
回頂端
Sieyeeon
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Feb 20, 2014 10:35    文章主題: 引言回覆

現時男人識打扮, 就算四十都唔會好似以前咁比人叫阿叔, 瘦面針都大把男人打
回頂端
MakShui
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue May 19, 2015 13:13    文章主題: 引言回覆

我在喬美做韓式吊線雙眼皮
吊線式雙眼皮嘅好處係眼皮比較唔腫
開刀後很容易恢复 唔會出現疤痕
雙眼皮睇起嚟很漂亮自然
而且喬美特殊嘅雙眼皮缝法可以讓雙眼皮keep更持久
你可以上佢地個網度睇下雙眼皮d資料先 http://ppt.cc/GoWx
回頂端
Tao.C
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Sep 10, 2015 13:10    文章主題: 引言回覆

係瑪沙做咗吊線, 對眼大同有神咗, 都幾自然
吊線基本上都幾安全, 好少話失敗
做既過程好快, 康復期又短, 冇咩好擔心
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片