ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
兩性關係相處之道真係一輩子要學既重要課題呀 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
mikiszesze
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 27, 2015 22:46    文章主題: 兩性關係相處之道真係一輩子要學既重要課題呀 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
呢一方面自問好弱, 所以身邊好少異性朋友, 而且又怕同異性傾多兩句, 有咩方法可以令我識多D 異性, 或者無咁驚同異性傾計?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
kittyming
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 27, 2015 22:49    文章主題: 引言回覆

我覺得有時d野你肯主動d就有機會…有d明知道自己唔會識到但又唔主動搵方法去解決個問題,真係冇人幫到你
回頂端
mikiszesze
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 27, 2015 22:50    文章主題: 引言回覆

kittyming 寫到:
我覺得有時d野你肯主動d就有機會…有d明知道自己唔會識到但又唔主動搵方法去解決個問題,真係冇人幫到你

作為一個女仔, 太主動係咪唔係太好? 好似好CHEAP 咁WO
回頂端
kittyming
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 27, 2015 22:51    文章主題: 引言回覆

mikiszesze 寫到:

作為一個女仔, 太主動係咪唔係太好? 好似好CHEAP 咁WO

我唔係叫你極主動, 有時要睇情況既,
或者參加多D 活動喇
回頂端
mikiszesze
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 27, 2015 22:51    文章主題: 引言回覆

有咩活動好介紹?
回頂端
kittyming
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 27, 2015 22:54    文章主題: 引言回覆

有咩活動好介紹?

工作如果要OT 得多既, 就去飲下野
如果你份人中意運動既就可以襯呢家夏天去游多水, 參加下船P, 當然要健康喇
如果想文靜D 既, 可以返下教會或者做下義工, 都可以識到好多異性架
我就有個朋友特別D ,參加過 Lunch Actually, 入面識左個女朋友, 呢家拍左三年拖了
回頂端
kittyming
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 27, 2015 22:55    文章主題: 引言回覆

有咩活動好介紹?

工作如果要OT 得多既, 就去飲下野
如果你份人中意運動既就可以襯呢家夏天去游多水, 參加下船P, 當然要健康喇
如果想文靜D 既, 可以返下教會或者做下義工, 都可以識到好多異性架
我就有個朋友特別D ,參加過 Lunch Actually, 入面識左個女朋友, 呢家拍左三年拖了

等我都係揀戶外D 既活動先
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片