ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Inner Beauty 心靈雞湯
哈哈,琴日生日B DAY收到朋友仔既一條SWAROVSKI 既頸鍊 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
zero_bo
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 07, 2014 13:50    文章主題: 哈哈,琴日生日B DAY收到朋友仔既一條SWAROVSKI 既頸鍊 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
仲要系我最愛既蝴蝶圖案,好特別,好喜歡! 原來條鍊系ALWAYSJEWELRY度買,真系好開心,系橙色同綠色加埋銀水晶組成,好搶眼。
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
日星
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 07, 2014 13:56    文章主題: 引言回覆

有冇個網站睇睇呀...
回頂端
zero_bo
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 07, 2014 14:01    文章主題: 引言回覆

日星 寫到:
有冇個網站睇睇呀...

http://www.alwaysjewelry.com/index.php
D款好多GA...我自己都買過,信譽幾好。
回頂端
low_leo
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 07, 2014 14:04    文章主題: 引言回覆

我生日都好耐冇收過禮物,利事多!!!
回頂端
chiman_c
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 07, 2014 14:47    文章主題: 引言回覆

望過D款,幾好AR...不過我暫時未見到啱,唔知幾時轉1次款呢?
回頂端
jojo_li
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 07, 2014 14:49    文章主題: 引言回覆

唔!我知道呢間野,間野系尖咀,我近我番工既地方,得閒親身上去望先XDD!
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Inner Beauty 心靈雞湯 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片