ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
有咩送禮選擇介紹阿(要大方得體,又唔會太貴) | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
alex_goo
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri May 23, 2014 11:48    文章主題: 有咩送禮選擇介紹阿(要大方得體,又唔會太貴) 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
黎緊有個女同事生日啦,甘佢就搞左個生日PARTY,仲邀請左我一齊去,甘人地生日,點都要準備生日禮物加啦,但係又唔知
送咩好,其實佢都幾好人,都好照顧我,我又唔想送份太隨便的禮物比佢,一來形象唔係甘好,二來我都想送份大方D,得體D
禮物比佢,等佢開心下!有無人可以比到D意見我阿???急!!!!!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
kiko_wong
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri May 23, 2014 12:16    文章主題: 引言回覆

哦,我之前都有個FD介紹過我一個網站,專賣一D首飾,你可以上去睇下,價錢都唔會太貴,而且我個人覺得下形都OK
http://www.alwaysjewelry.com/index.php# 呢個就係,上去睇下,希望幫到你啦
回頂端
mable_ling
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri May 23, 2014 12:19    文章主題: 引言回覆

唉,我都煩緊,次次過時過節,都唔知送咩好,特別係女朋友生日,母親節呢D,送花次次都比女朋友話我無新意!
回頂端
henry_pong
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri May 23, 2014 13:41    文章主題: 引言回覆

哇,睇下上面個網,好多款式阿,送比心愛的人真係唔錯,送個驚喜比佢地!
回頂端
WINGTUNG
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri May 23, 2014 14:11    文章主題: 引言回覆

哇,好多種花款款式阿,送比心愛的人真係唔錯,送個驚喜比佢地!
回頂端
KATHY_YAN
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri May 23, 2014 15:55    文章主題: 引言回覆

kiko_wong 寫到:
哦,我之前都有個FD介紹過我一個網站,專賣一D首飾,你可以上去睇下,價錢都唔會太貴,而且我個人覺得下形都OK
http://www.alwaysjewelry.com/index.php# 呢個就係,上去睇下,希望幫到你啦

好喎,呢D網真心有用
回頂端
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri May 23, 2014 16:25    文章主題: 引言回覆

kiko_wong 寫到:

依個網都OK啊D首飾,但網上買野我就麻麻,鐘意睇咗實貨先XDD!
回頂端
lucytam
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon May 26, 2014 11:52    文章主題: 引言回覆

其實儲番D錢,都係好多野可以買到既。。
回頂端
polly_mei
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue May 27, 2014 13:52    文章主題: 引言回覆

系囉,似上面你地講既首飾都可以丫。。
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片