ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科
放假真係上網買野既好時機 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
BaByREACHL
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed May 07, 2014 12:52    文章主題: 放假真係上網買野既好時機 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
雖然我係咁講姐,不過我都好like呢條頸鏈既design
事源係琴日放假冇野做,悶悶地就上網買下野咁
呢間always jewelry我已經買過好多次
不是係人都知女人買野係唔會有[[買完]]呢兩個字
今次見到呢條鏈已經兩眼發光,total有成1.5卡
仲要係施華洛既鋯石,又撞岩母親節有promotion
平左成百幾蚊咁多,宜家好期待收到條頸鏈

比個網你地睇下,http://www.alwaysjewelry.com/

2014-05-07_124556.jpg  Filesize: 17.18 KB  瀏覽次數: 8248 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
miniZOEZOE
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed May 07, 2014 13:03    文章主題: 引言回覆

好靚牙粒石,真係我都羨慕死你

回頂端
Gloria~~KaKa
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed May 07, 2014 13:17    文章主題: 引言回覆

我地女人見到首飾,又邊可能唔會有感覺喎⌒▽⌒

回頂端
sunnywong507
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed May 07, 2014 14:01    文章主題: 引言回覆

呢間鋪都等我睇得幾鐘意 Cool

回頂端
funglee74
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed May 07, 2014 14:22    文章主題: 引言回覆

我都好耐冇收過呢款野.個首飾咁靚,真系幸福。。

回頂端
Rachel_f35
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu May 08, 2014 10:43    文章主題: 引言回覆

呢間鋪既價錢,其實睇落都ok喎都係1000蚊樓下左右,買落都會太肉赤,又好睇。。

回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Sex & Sensibility 性事百科 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片