ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Career Intelligence 職場智慧
跳舞減壓! 有無sis有好介紹? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
Yamizzz
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 15:05    文章主題: 跳舞減壓! 有無sis有好介紹? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
日日都係返工放工返工放工!!! 咁既生活真係好枯燥 /_\”
而且everyday都有做唔完既工作,做慢少少又有面色睇,又俾說話我聽!!!
大佬呀!! 吊頸都要抖下氣架!! 再係咁落去…..壓力一定會爆煲!!
我真係好想去發洩下!! 唱k!! 跳舞!!

其實我想去學跳舞, 因為我個人比較”無時停”XDDD
我自己都上網做過research, 但發覺真係有太多選擇啦!! 真係唔知點揀好><”
有無sis有suggestion呀?

P.S 我從來都未學過架!! 所以希望有啱我呢d初學者跳既!!
最緊要!! 唔好hard-sell!! 我最怕就係俾人hard-sell!!
拜託各位sis la! thx!! thx!! thx!! >3<
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Hillton
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 15:23    文章主題: 引言回覆

Haha~你真係唔怕俾你老細睇到呀? ( Just kidding-V-)
我平時就去開Sano Dance既,係果度都差唔多跳左年幾嚕!
不過我當初去既主要目的係打算Keep fit,點知跳跳下就上晒癮!
而且係果度跳都幾開心^^啲Miss又nice, 又好俾心機教
而且同其他學生都好容易打成一遍^v^
而main point係呢到比其他跳舞學校平d
同埋你都唔使驚話跟唔到,佢每堂都會教d新既step,一次生兩次熟haha
回頂端
Yamizzz
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 15:38    文章主題: 引言回覆

但我真係新手黎架wor!! 跳得唔好會唔會俾人笑架>////<”
我面皮好薄架咋XDDD”
你都未話我知…..果度d staff會唔會好hard-sell?
唔join會唔會俾面色我睇架?
你知啦! 返工已經要睇面色啦! 唔通收左工都仲要睇咩/_\?
回頂端
Hillton
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 15:48    文章主題: 引言回覆

放心!如果係hard-sell我都唔會介紹俾你啦!
果度d reception好friendly架!而且好有耐性答你!
妨且你join唔join係你自己既意願黎架嘛!無得逼架!?
回頂端
mandyku
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 16:01    文章主題: 引言回覆

咿~咿~咿~係唔係聽者有份呀?
我都想去學跳舞呀^////^
唔知你會唔會介意同我一齊去呢??
因為我啱啱上佢地個websites見到二人同行既試玩promote呀!!
每位都係$40咋>3<”一齊去抵d又開心d wor!!
回頂端
Yamizzz
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 16:10    文章主題: 引言回覆

緊係好啦! 多個人一齊去無咁緊張, 當壯下膽都好嘛!!
回頂端
mandyku
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 16:48    文章主題: 引言回覆

好野~
我pm左你la>3<
回頂端
Hillton
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 16:50    文章主題: 引言回覆

有會員介紹既話會有張cash coupon送架
有需要既就pm我啦
我比我會員number你地^^
回頂端
Yamizzz
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 24, 2013 16:52    文章主題: 引言回覆

pm埋你^^ Thanks!!^^
我同candy book左過幾日去試堂啦^^
Keep contact la!
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Career Intelligence 職場智慧 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片