ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Career Intelligence 職場智慧
B TO B洗衣鋪, 有咩好介紹?? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
sunnywong507
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 09, 2013 15:43    文章主題: B TO B洗衣鋪, 有咩好介紹?? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
本人系一間酒樓負責洗衣部的,
成日都要搵洗衣鋪幫手洗d 侍應既制服,同埋d檯布、餐巾等,
但系而家咩都話加價,就連幫襯開果間洗衣鋪都要加價,
運費都話要自付,仲點幫襯落去啊????

雖然話唔系自己生意,都系幫人打工姐,但系都要照住公司budget來做咖!!!
果間洗衣鋪真系加得太離譜咯!!!
所以,想問下各位有冇b tob既洗衣鋪介紹,要質素有保證,價錢又合理既,
因為做飲食業,d野真系要成日換,先可以保持乾淨,
仲有本身d檯布、餐巾果d,好容易會柒左d食物既味,
最好洗完之後,唔會仲有呢d怪味啦!!
希望各位介紹間做得好d既洗衣鋪來~~ Surprised Surprised

sunnywong507 在 Tue Jul 09, 2013 17:14 作了第 1 次修改
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
wilsonyiu
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 09, 2013 16:49    文章主題: 引言回覆

要搵質素好, 價錢又合理既洗衣鋪真系好難!!! Confused Confused Confused
回頂端
low_leo
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 09, 2013 17:06    文章主題: 引言回覆

完全同意樓上所講, 仲要系b to b ! 真系難度~~ 有d價錢系合理, 但系質素又唔掂! 我本身做salon既, 都想搵間好既洗衣鋪, 有既話, 介紹埋俾我!! thx Cool Cool Cool
回頂端
dada_chow
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 09, 2013 17:32    文章主題: 引言回覆

我都想搵啊!! 而家幫襯開果間又話要加價!! 一搵到即轉!! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
回頂端
raymond_sum
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 09, 2013 17:50    文章主題: 引言回覆

唔知有冇間包埋送貨既呢?? 因為而家要自付運費都好貴下! Shocked Shocked Shocked
回頂端
sunnywong507
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 10, 2013 12:45    文章主題: 引言回覆

就系知難搵先上來搵大家幫手介紹下 Embarassed Embarassed
回頂端
KittyChong
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 10, 2013 12:59    文章主題: 引言回覆

岩岩系其他post見到有人話, 有間叫同心既好似真有做b to b, 你可以去search下 Embarassed Embarassed
回頂端
ChingYi0918
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 11, 2013 11:52    文章主題: 引言回覆

同心好唔好?有無人用過?
回頂端
queein_fong
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 11, 2013 12:02    文章主題: 引言回覆

我聽講同心幾好架!!!!!!!!
回頂端
lucytam
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 11, 2013 12:10    文章主題: 引言回覆

睇黎好多人都需要一間好嘅洗衣舖
回頂端
Kandy_Woody
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 11, 2013 12:19    文章主題: 引言回覆

我覺得服務態度好重要
回頂端
KAWIKIWI
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 12, 2013 13:29    文章主題: 引言回覆

Shocked Shocked 原來b to b洗衣鋪甘難搵咖而家
回頂端
peggy_mo
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 12, 2013 14:10    文章主題: 引言回覆

真系唔多識b to b既洗衣鋪 Shocked
回頂端
chubaby34
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 15, 2013 15:55    文章主題: 引言回覆

我本身系做salon既, 之前都搵緊洗衣鋪, 之後經同行介紹話果間同心洗衣既唔錯, 就一直幫襯到而家 Laughing Laughing
回頂端
c_joyce769
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 15, 2013 16:33    文章主題: 引言回覆

真系最怕d洗衣鋪洗完d野有怪味!~~ Evil or Very Mad
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Career Intelligence 職場智慧 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片