ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Lifestyle 生活文化
一句話心情即時好番 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
bbobo
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jun 15, 2012 10:06    文章主題: 一句話心情即時好番 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
好耐之前就諗緊剪頭髮la,點知一直都冇時間,果日好夜先去Veda剪頭髮,一直擔心會阻止佢哋放工,點知個髮型師話“唔使擔心wo”,聽到呢句話心情即時冇咁驚,佢份人nice,技巧好好!!係我見過最好嘅Hair stylist,你哋有冇撞到咁好嘅Hair stylist?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
yaayaa
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jun 18, 2012 09:52    文章主題: 引言回覆

我之前電頭髮都撞個好好嘅Hair stylist Very Happy
回頂端
hlink
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Aug 17, 2012 15:20    文章主題: 引言回覆

我見過嘅髮型師都好好。
回頂端
Theresa_Hui
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jan 17, 2013 13:46    文章主題: 引言回覆

thanks for sharing Embarassed
回頂端
miniZOEZOE
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Feb 04, 2013 13:05    文章主題: 引言回覆

多謝分享 Laughing
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Lifestyle 生活文化 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片