ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Fun Test 心理測驗
整形醫生跟你分析微整形大熱 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
美靜兒
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 24, 2011 16:07    文章主題: 整形醫生跟你分析微整形大熱 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
版主特別喜愛台灣的綜藝節目,因為總會笑料百出,而且順道給我練練國語。昨天台灣某報紙便登了 "大小S " 年輕時與王力宏的合照,從而給網友們大爆整型前後圖;雖然版主早便鐵定他們有動過微整型...而兩岸整形醫生也提出,不少人也喜愛到台灣或留守香港作微整形,而最受大眾追棒的名星五官則為:隋棠的鼻子、孫芸芸的蘋果肌、小S 的下巴...
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
小LOOK
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Mar 01, 2012 14:56    文章主題: 引言回覆

Laughing THX
回頂端
shirley85
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 12, 2012 12:30    文章主題: 引言回覆

真係差好遠, 依家靚好多, 我朋友都有隆鼻所以我都有問過佢, 佢係香港醫學抗衰老中心到打restylane, 即係個D咩透明質酸注射, 佢話restylane打一次都keep到6-9個月, 效果會比做手術放假體自然, 好似大小S依家咁, 冇前後對比都唔覺佢係整出黎
回頂端
wallance
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 02, 2012 13:06    文章主題: 引言回覆

真係好懷念以前既大小S, 兩個都好可愛, 其實小S唔駛嬲既, 唔係咁差姐, 就算後期有整, 好多明星都整容架啦, 佢地下巴都好V好靚, 唔知係咪打botox瘦面呢, 好自然喎, 香港唔知有冇咁好手勢既整形醫生
回頂端
airi
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 02, 2012 14:28    文章主題: 引言回覆

樓上你可以上"myFun享天地", 睇下人地打完botox既效果, 呢個活動係香港醫學抗衰老中心負責提供整形醫生, 聽講個醫生好有經驗, 不過睇我dry講證明唔到個醫生好唔好既, 你search MyFun享天地睇下參加者個效果啦
回頂端
wallance
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Aug 13, 2012 20:08    文章主題: 引言回覆

睇左, 有d參加者整完幾靚, 有個botox瘦面既面部輪廓都有提升
回頂端
YoYoYoChu
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 15:15    文章主題: 引言回覆

好多明星都有整架啦..不過佢都算靚呀!!
回頂端
Gloria~~KaKa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jan 17, 2013 16:03    文章主題: 引言回覆

thanks for sharing Laughing
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Fun Test 心理測驗 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片