ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Baby Talk 湊仔經
生完仔皮膚差咗? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
mingchu805
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Oct 20, 2012 13:08    文章主題: 生完仔皮膚差咗? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
有無媽媽同我一樣,我覺得生完仔overall啲皮膚差咗,係全身咁差…
有無方法改善?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
pingku
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Oct 27, 2012 12:37    文章主題: 引言回覆

媽媽,係時候 keep 返自己,出去做吓facial、修吓甲、買吓衫啦。扮吓靚,心情好啲,皮膚自然都會靚啲!

呢間無論價錢同服務都唔錯,俾你考慮吓︰
<網址經管理員刪除>
回頂端
angell
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Oct 30, 2012 18:20    文章主題: Re: 生完仔皮膚差咗? 引言回覆

mingchu805 寫到:
有無媽媽同我一樣,我覺得生完仔overall啲皮膚差咗,係全身咁差…
有無方法改善?

好驚呀!同老公傾緊婚後生唔生…我覺得真係犧牲好多嘢,身型、皮膚、瞓覺、去玩…
回頂端
yunggrace
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 01, 2012 17:51    文章主題: 引言回覆

其實生完仔千要有返自己既工作,個人會醒啲、經濟會鬆啲、同埋會逼住自己扮靚。
回頂端
eleM
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Nov 02, 2012 18:49    文章主題: 引言回覆

yunggrace 寫到:
其實生完仔千要有返自己既工作,個人會醒啲、經濟會鬆啲、同埋會逼住自己扮靚。

係,生完係咪c9,自己可以話事!
回頂端
yip020
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Nov 05, 2012 17:30    文章主題: 引言回覆

eleM 寫到:
yunggrace 寫到:

係,生完係咪c9,自己可以話事!

所以無論生唔生,我都會keep住做facial,皮膚好,望落去真係後生好多。
我試做過呢個,做一次即刻見到皮膚明顥唔同咗,又明碼實價標係度,好OK!

<網址經管理員刪除>
回頂端
Tongi
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 06, 2012 18:54    文章主題: 引言回覆

媽媽好偉大…
回頂端
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Nov 12, 2012 18:35    文章主題: Re: 生完仔皮膚差咗? 引言回覆

mingchu805 寫到:
有無方法改善?

我估係生完BB,啲營養俾咗佢,所以坐月係非常重要,要補身!
回頂端
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 20, 2012 17:24    文章主題: 引言回覆

所以呢,如果有第時生咗BB,我都會想繼續返工,keep住自己,係屋企全職湊會好易鬆懈,又唔會出去做facial....
回頂端
Pegg
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Nov 24, 2012 12:23    文章主題: 引言回覆

我都見過有啲媽媽,生完即刻做全職媽媽…真係c9得好快!好得人驚!
回頂端
waiwaib
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Dec 05, 2012 18:27    文章主題: 引言回覆

我知好多媽媽都真係好忙,忙返工、湊仔。但點忙都好,起碼搵間近近美容院間中keep住做facial,同埋好重要係做運動,同BB一齊做,又親子又健康!
回頂端
mingchu805
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Dec 24, 2012 15:44    文章主題: 引言回覆

係,我諗都係要多返少少做運動,而家真係懶過以前好多,可以去吓山同跑吓步。
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Dec 27, 2012 18:42    文章主題: 引言回覆

我就算生完都一定要出去做嘢,好怕,好怕係屋企做全職媽媽…
又要慳住洗,又好易唔打理自己成個師奶咁~

上面sis推介嗰間啲facial得唔得?我之前係佢度做過脫毛,脫毛就好OK Wink
回頂端
KATHY_YAN
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jan 17, 2013 16:27    文章主題: 引言回覆

thanks for sharing Surprised
回頂端
ftzekin
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jan 17, 2013 17:46    文章主題: 引言回覆

thanks for sharing Surprised
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Baby Talk 湊仔經 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片