ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
join 脫毛要考慮d咩? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
Oo詩詩
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 11, 2012 20:22    文章主題: join 脫毛要考慮d咩? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
如題, 你地會考慮咩因素架?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
airi
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 11, 2012 20:25    文章主題: 引言回覆

睇價錢, 儀器, 口碑

儀器: 依家最新既係candela gentleLASE,不過有D公司會用假機黎呃你,你最好要佢白紙黑字寫明先join,或者要求望下部機,第時有出入都可以告佢,如果真係candela gentlelase,你係唔會覺得痛,而且脫4-6次就會永久

價錢: 用到Candela GentleLASE咁貴既機,一定唔會收得平,最少都幾千蚊,你可以比較下pretty beauty,香港醫學抗衰老中心,med-skin既價錢,仲有冇邊間有就唔知,呢部貴機唔係間間美容中心都afford到

口碑: 如果係騙人公司,或者consultant有問題,你都可以係網上搵到個間美容中心既負評,同埋上去了解清楚先join plan都好重要
回頂端
wallance
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 12, 2012 18:28    文章主題: 引言回覆

照樓上你咁講, 我幫襯個間大公司都唔係用緊最新既機wor, 我個間係用緊風機減輕我痛楚, 但皮膚都係唔舒服, 吉下吉下咁好唔自在, 我仲以為已經係最好tim, 原來仲有唔痛既揀? 咁好似對皮膚冇咁刺激wor, pretty beauty,香港醫學抗衰老中心,med-skin都用緊Candela GentleLASE? 打去問下價先
回頂端
kirari
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 12, 2012 19:10    文章主題: 引言回覆

我覺得最重要係睇清楚自己比幾多錢換幾多質素,幫人交代言費、用高價但唔係買緊最好既質素都係一件唔化算既事,質素我當然係指部激光脫毛機同埋服務態度,所以我自己都比較左好多間先落手
回頂端
思雨
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 13, 2012 19:03    文章主題: 引言回覆

我會諗價錢先, 睇下自己係咪afford到,當然部機都緊要啦,口碑...我自己其實唔信出名定廣告落本D就一定好,特登比貴D為左個brand喎,買LV咩 Mad
回頂端
nana1126
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 17, 2012 19:28    文章主題: 引言回覆

基本上我係邊到有優惠就去邊到, 之前join過彩光百幾蚊 (受左教訓知道要激光先有用), 仲有bella做一part送一part (有用但我怕痛所以唔多舒服), 依家見到香港醫學抗衰老中心有半價, 想做埋bikini line Embarassed
回頂端
Oo詩詩
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jul 25, 2012 17:19    文章主題: 引言回覆

嘩, 你地都好小心喎, 都係既, 新聞都睇得多, 真係要查清楚
回頂端
wallance
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 02, 2012 12:13    文章主題: 引言回覆

聽朋友講佢係dermes做都係用凍風機, 不過效果都幾好, 原來大公司都唔一定比到最好既質素, 雖然保證唔會扼人但貴左D, 如果係咁真係要睇埋D冇咁出名既公司比較下
回頂端
shirley85
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 02, 2012 15:55    文章主題: 引言回覆

wallance 寫到:
聽朋友講佢係dermes做都係用凍風機, 不過效果都幾好, 原來大公司都唔一定比到最好既質素, 雖然保證唔會扼人但貴左D, 如果係咁真係要睇埋D冇咁出名既公司比較下

其實價錢咁貴又唔係比最好既質素你, 都係一種另類既扼吧, 做激光脫毛前都要考慮埋呢個位
回頂端
思雨
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Aug 07, 2012 11:07    文章主題: 引言回覆

樓上, 人地要請代言要花好多錢, 唔搵d客分擔下點回本? 我個人唔認同呢個做法, 我情願好似香港醫學抗衰老中心咁, 冇代言廣告可以半價益街坊, 不過始終唔係好出名, 好唔好真係唔知
回頂端
airi
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Aug 07, 2012 14:59    文章主題: 引言回覆

思雨, 依家有個活動叫myfun享天地, 免費比參加者體驗醫學美容療程, 活動既醫生、設施同場地由香港醫學抗衰老中心贊助, 你如果唔肯定間野好唔好, 可以去參加下, 又唔駛錢, 或者上youtube睇番佢地療程後既效果:
http://www.youtube.com/watch?v=JR6cWt25RS0
回頂端
nana1126
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Aug 20, 2012 19:27    文章主題: 引言回覆

果個myfun享天地唔駛錢?? 我入去睇話要share效果幫佢宣傳, 咁咪即係, 要好似上個月參加者咁, 比佢拍片放上youtube, 見到鏡頭我會緊張架喎> <
回頂端
pean515
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 27, 2012 12:45    文章主題: 引言回覆

其實價錢同質素問題啦~~!
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片