ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進
啲頭髮係咁生返出嚟~ | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 10, 2012 18:16    文章主題: 啲頭髮係咁生返出嚟~ 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
男友家族遺傳有禿頭,近年見佢開始有呢啲徵兆出嚟。係朋友間打聽,介紹咗去做活髮療程,係一間有機的髮理研究中心。

睇住佢做咗3個月左右,明顯脫髮慢咗,有啲毛仔標出嚟…開頭1、2次見無乜效就有啲灰心,但做落就見到效果。加上改變少少生活習慣,轉用佢哋隻有機洗頭水、護髮素,唔再用出面既洗頭護髮用品,真係唔駛好耐就出頭髮。

而家連我都唔去染髮、電髮,仲轉用咗有機的洗頭水添!
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
Fuuun
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Oct 17, 2012 15:45    文章主題: 引言回覆

Could you PM me more detail pls?
回頂端
chingching11
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Oct 25, 2012 18:54    文章主題: 引言回覆

Fuuun 寫到:
Could you PM me more detail pls?

我近排轉季試用有機洗髮護髮嘢,真係唔再痕,把頭髮乾爽(係第二朝都仲係爽)同輕盈好多,都係出面無得買,係佢哋店度買。

<網址經管理員刪除>
回頂端
pingku
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Oct 27, 2012 12:52    文章主題: 引言回覆

chingching11 寫到:
Fuuun 寫到:

我近排轉季試用有機洗髮護髮嘢,真係唔再痕,把頭髮乾爽(係第二朝都仲係爽)同輕盈好多,都係出面無得買,係佢哋店度買。

<網址經管理員刪除>

Thanks for sharing!
回頂端
yunggrace
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 01, 2012 18:14    文章主題: 引言回覆

pingku 寫到:
Fuuun 寫到:

<網址經管理員刪除>

Thanks for sharing!

有得賣啦喎…
<網址經管理員刪除>
回頂端
mingchu805
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 15, 2012 18:46    文章主題: 引言回覆

Fuuun 寫到:

<網址經管理員刪除>

藥房有無得賣?
回頂端
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Nov 24, 2012 13:16    文章主題: 引言回覆

mingchu805 寫到:
Fuuun 寫到:

<網址經管理員刪除>

藥房有無得賣?

唔見有得賣。不過佢哋網店有得賣啦︰
<網址經管理員刪除>
回頂端
tiffanylam554
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Nov 27, 2012 18:41    文章主題: 引言回覆

Real good? May have a try~
回頂端
candys
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Dec 01, 2012 13:19    文章主題: 引言回覆

tiffanylam554 寫到:
Real good? May have a try~

買佢哋聖誕set有機產品。試過好再買…

<網址經管理員刪除>
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片