ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
男友有輕微脫髮… | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
Tongi
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Sep 20, 2012 12:58    文章主題: 男友有輕微脫髮… 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
男友有輕微脫髮,雖然佢阿爸都有脫髮,但都係近40歲先開始脫,佢而家未到30就有少少跡象。點算?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
eleM
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Sep 22, 2012 13:25    文章主題: 引言回覆

真係可以生返嗎?我男友開始驚緊。早啲保養住會唔會本身係有遺傳都唔脫嫁?

我都搵緊啲無化學成份的頭髮用品俾佢,用得最多既係洗頭水、護髮素等等。有無咩牌子係好的?Organic會好啲?
回頂端
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Sep 24, 2012 18:31    文章主題: 引言回覆

我之前都係呢間度做脫毛,所以都有做過營養焗油,做幾次之後,洗頭脫髮少咗,健康咗好多。我可能買埋個網上優先,因為真係幾抵!
回頂端
Molin
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Sep 27, 2012 16:15    文章主題: 引言回覆

Thanks for sharing!
回頂端
Saisailo
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 08, 2012 12:20    文章主題: 引言回覆

個優惠係咪只限會員?洗唔洗親身上去買?
回頂端
Stephanie CCH
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Oct 11, 2012 16:25    文章主題: 引言回覆

首先記住叫你男友唔好用熱水洗頭,另外唔好再用超級市場果d洗頭水喇,用返d專業防脫髮洗頭水,我可以試下用隻叫 Therapy-g 清爽防脫髮洗髮水 ,你在Yahoo search "Therapy-g 清爽防脫髮洗髮水" 應就揾到邊度有得買。

問題嚴重就要再用Biomed 頭皮層保潔乳液,佢可以治理頭皮、頭油、脫髮、頭瘡、頭痕、頭味等等問題,好快見效。

想生返多d頭髮就可以試下 Ros-A-Spring 防脫髮胎盤素 ,你都應在Yahoo search "Ros-A-Spring 防脫髮胎盤素" 就揾到邊度有得買

希望幫到你啦 Smile
回頂端
chingchan
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 12, 2012 18:52    文章主題: 引言回覆

霸王得嗎?人話都有啲料到嫁喎~
回頂端
新手初哥
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Oct 12, 2012 22:01    文章主題: 引言回覆

我有個朋友GE廿幾開始甩頭髮
但用咗部SPA機之後
現在頭髮都生返出黎
都幾濃密
想了解下GE
email 我丫
patrickchiwing@gmail.com
回頂端
candys
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Oct 15, 2012 17:56    文章主題: 引言回覆

不過俾我就去出面啲中心做下機,始終有啲信心咁…可脦我見我身邊啲朋友出去做都睇到效果啦。
回頂端
yunggrace
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 01, 2012 18:33    文章主題: 引言回覆

換洗頭水先啦,日日用住,唔好再揀有化學成份嗰啲啦。
食落肚同直接掂皮膚既,我盡量都會揀有機產品。
回頂端
eleM
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Nov 02, 2012 18:57    文章主題: 引言回覆

yunggrace 寫到:
換洗頭水先啦,日日用住,唔好再揀有化學成份嗰啲啦。
食落肚同直接掂皮膚既,我盡量都會揀有機產品。

我係Facebook見到佢哋網上店開咗喎,咁方便好多
<有關資料已被留言板管理員刪除>
回頂端
jelly02
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Nov 14, 2012 18:40    文章主題: 引言回覆

我本身都係用開出面坊間連鎖嗰啲,間中又會轉下洗頭水。未用過有機,好用嗎?
回頂端
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Nov 24, 2012 13:10    文章主題: 引言回覆

jelly02 寫到:
我本身都係用開出面坊間連鎖嗰啲,間中又會轉下洗頭水。未用過有機,好用嗎?

咁有機我覺得梗係好啲啦,不過通常有機啲嘢會貴啲囉…
睇吓你投唔資係健康度,個人選擇!
回頂端
Telly Yau
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 29, 2012 17:11    文章主題: 引言回覆

係咪太大壓力呀?
用d天然洗頭水會好d
回頂端
Fanny88
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 29, 2012 18:52    文章主題: 引言回覆

佢哋有無聖誕套裝?我之前跟團購買過嚟用,真係幾好用。
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片