ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
男友唔想我花幾萬蚊做激光脫毛.... | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
跳至第
發表人 內容
mayss
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Aug 10, 2012 13:21    文章主題: 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
Kelly Yu 寫到:
amyee 寫到:
yip020 寫到:
我想買佢果個$298 小腿脫毛,
係咪唔駛做會員都可以就咁係haarmax果網頁買?

唔需要入會都買得架!
你上網頁簡個部位同比錢就可以..
佢會出電郵通知你booking安排

買左之後大約幾耐會收到通知book時間架? 我想呢個星期日上去做脫毛呀~

我星期一係網上買完, 星期二已經收到個通知電郵了 Very Happy
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 16, 2012 16:59    文章主題: 引言回覆

o向網上買完都唔駛一日就收到email, 好方便呀~
回頂端
JanetM
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Aug 18, 2012 12:06    文章主題: 引言回覆

其實做激光脫毛已經平左好多, 唔駛下下都比幾萬銀,
真係可以慳返好多budget黎攪結婚既野呢~
我諗呢d優惠咁抵真係唔會成日都有囉!
回頂端
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Aug 25, 2012 10:54    文章主題: 引言回覆

我最終都係買左佢個小腿脫毛加腋下脫毛, 夾埋做左兩次了, o的毛毛真係生得慢左同少左, 治療師姐姐又好好心機同我做脫毛, 過程又唔痛 Smile
回頂端
yunggrace
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Aug 28, 2012 13:48    文章主題: 引言回覆

could you pls pm me ? i want to try too!
回頂端
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Sep 01, 2012 11:44    文章主題: 引言回覆

結婚真係要洗好多, 正頭痛緊..
如果幾百就做到6次激光脫毛, 又有效果, 真係做得過喎~
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Sep 04, 2012 14:59    文章主題: 引言回覆

結婚前我都有join左做激光脫毛, 真係乾淨又方便, Gd!
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Sep 05, 2012 17:04    文章主題: 引言回覆

pollypo 寫到:
結婚真係要洗好多, 正頭痛緊..
如果幾百就做到6次激光脫毛, 又有效果, 真係做得過喎~

結婚前我都去做左, 又唔痛, 治療師又夠細心 Smile
回頂端
samme_roy
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Sep 07, 2012 17:21    文章主題: 引言回覆

yunggrace 寫到:
could you pls pm me ? i want to try too!

Pls pm me details too, thx!
回頂端
Saisailo
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Sep 12, 2012 15:31    文章主題: 引言回覆

我仲以為係佢網站要係會先可以享用呢哦優惠添…呢度嘛︰

<網址經管理員刪除>

佢哋係咪銅鑼灣都可以嫁?因為近我公司,放工做方便啲。
回頂端
eleM
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Sep 14, 2012 18:20    文章主題: 引言回覆

我真係幾百蚊6次搞掂咗啦…同一間呀!
回頂端
Cherro
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Sep 15, 2012 11:33    文章主題: 引言回覆

我仲以為個優惠過咗期添,咁我都join返underarm脫毛先!

因為我個表姐之前係呢間做話幾好,佢之後都無再生返啲毛毛出嚟,佢都有讚吓啲service同佢同啲治療師好friend。咁有熟人做過又覺得值得推介,兼仲有呢個優惠,等我都脫咗佢先。 Wink
回頂端
Tongi
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Sep 20, 2012 12:55    文章主題: 引言回覆

我想知前面有人話脫次搞掂,係咪本身都係好少毛嫁咋?因為我個人比較多,唔知係咪6次都脫得乾淨呢?同埋會唔會多毛啲既人係會痛啲嫁?
回頂端
pollypo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Nov 24, 2012 13:13    文章主題: 引言回覆

Tongi 寫到:
我想知前面有人話脫次搞掂,係咪本身都係好少毛嫁咋?因為我個人比較多,唔知係咪6次都脫得乾淨呢?同埋會唔會多毛啲既人係會痛啲嫁?

我去咗做6次啦,我唔係好多所以都真係清得88、99。如果你多既,我估都真係窄啲,因為都關毛髮生長週期事。不過你不妨去試做咗佢哋網上嗰個優惠,我覺得二百幾蚊,當試吓service都好OK....
回頂端
Fanny88
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Nov 29, 2012 17:34    文章主題: 引言回覆

我想問,激光脫唇毛係咪會痛啲嫁?我用箝拔都痛到眼水…
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 上一頁  1, 2, 3  下一頁
跳至第
2頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片