ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
激光脫毛有冇試做? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
wallance
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 02, 2012 12:19    文章主題: 激光脫毛有冇試做? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
愈來愈多人講呢部激光脫毛機, 又話零痛感, 又話最新, 都唔知真唔真, 如果好似dermes咁攪下試做就好啦
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
airi
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 02, 2012 16:01    文章主題: 引言回覆

你可以留意住"MyFun享天地"呢個活動, 佢遲D會提供埋candela gentlelase激光脫毛同埋瘦面機既療程, 免費做完個療程ga
回頂端
思雨
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Aug 07, 2012 11:13    文章主題: 引言回覆

免費做完全個激光脫毛療程? 呢d平時做一part價錢都唔平喎, 會唔會又係個d哄人上去, 跟住狂sell你唔比走架?
回頂端
airi
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Aug 07, 2012 15:05    文章主題: 引言回覆

唔會, 你可以睇下上個月"myfun享天地"既vedio, 入面有上個月參加者既參加過程, 仲有佢地既心聲分享
<網址經管理員刪除>
回頂端
nana1126
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Aug 20, 2012 19:57    文章主題: 引言回覆

聽講盛女mandy都參加左今個月既myfun享天地, 佢揀左打sculptra, 好想快D睇到佢既分享, 唔知效果同整容比較邊個正D呢
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片