ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進
有冇男仔做激光脫毛? | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
思雨
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 13, 2012 18:48    文章主題: 有冇男仔做激光脫毛? 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
前日男友陪我去拎激光脫毛既資料,完左之後佢問究竟有冇男仔做激光脫毛? 我都想知喎,行出行入都剩係見到有女客,會唔會有男仔走去脫呢?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
cacorain
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 13, 2012 19:52    文章主題: 引言回覆

我諗都有, 特別係面毛, 有D生到成塊面都有, 要成日剃都幾辛苦, 咁大範圍
回頂端
Oo詩詩
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 13, 2012 20:03    文章主題: 引言回覆

我之前去做facial,都見到有情侶去問2人同行半價個個優惠喎,遠遠地都見到個男既面毛好粗好勁,睇怕都係想激光左佢廢事煩啦
回頂端
kirari
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jul 14, 2012 16:44    文章主題: 引言回覆

我男朋友都好多面毛, 佢廢事吉到我就遂條拔, 睇到都辛苦, 激光左佢就一勞永逸啦
回頂端
nana1126
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 17, 2012 19:43    文章主題: 引言回覆

我有朋友既boyfriend激光左面毛, 佢話唔想我朋友錫錫既時候吉親, 幾sweet, 不過我朋友就笑佢: 你根本係唔想成日脫毛, 懶就懶啦XD
回頂端
wallance
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 02, 2012 12:58    文章主題: 引言回覆

我估好少, 不過總有D懶人廢事剃/拔面毛, 跟住就去做激光脫毛既
回頂端
nana1126
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Aug 20, 2012 19:33    文章主題: 引言回覆

其實我覺得, 男仔心口背部面部手臂有"猩猩毛"都唔好睇, 不過激唔激光脫毛都係個人選擇黎既
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片