ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係
男友唔想我花幾萬蚊做激光脫毛.... | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2, 3  下一頁
跳至第
發表人 內容
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 05, 2012 13:03    文章主題: 男友唔想我花幾萬蚊做激光脫毛.... 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
明年3月將會結婚,本身打算做激光小腿同腋下脫毛,
不過攪結婚的budget有限, 男友唔想我花幾萬蚊做脫毛
有無邊間無咁貴激光脫毛可以介紹?
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
tiffanylam554
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 05, 2012 15:47    文章主題: 引言回覆

我係haarmax做緊脫underarm同小腿,都脫得幾好,同埋d店療師都幾nice,
宜家佢地做緊個夏日傻惠,你可以上去睇睇。
<網址經管理員刪除>
回頂端
JanetM
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 06, 2012 14:01    文章主題: 引言回覆

tiffanylam554 寫到:
我係haarmax做緊脫underarm同小腿,都脫得幾好,同埋d店療師都幾nice,
<網址經管理員刪除>

呢間haarmax個優惠真係好抵
$238 可以有6次激光脫毛
仲可以簡腋下, 手臂, 上唇, 小腿位置
不過個優惠唔知做幾耐呢~
回頂端
JessicaHa
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jul 07, 2012 11:10    文章主題: 引言回覆

我join左小腿脫毛呀!
以前問過其它脫毛公司
小腿位置至少要萬幾嫁
所以見haarmax呢個優惠咁平就即時上去網頁買左
Laughing
回頂端
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 09, 2012 12:27    文章主題: 引言回覆

JessicaHa 寫到:
我join左小腿脫毛呀!
以前問過其它脫毛公司
小腿位置至少要萬幾嫁
所以見haarmax呢個優惠咁平就即時上去網頁買左
Laughing

買完之後係咪可以即刻可以book時間做嫁??
回頂端
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 10, 2012 11:01    文章主題: 引言回覆

tiffanylam554 寫到:
<網址經管理員刪除>

已經買左嘞, 呢個優惠好抵呀, 我仲叫埋我個伴娘一齊join 潻!
星期四會去做第一次脫毛 Smile
回頂端
yeecc
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 12, 2012 12:09    文章主題: 引言回覆

買左呢個脫毛package咁抵, 你男友應該無得炸形啦 Laughing
你平日去可能多d人架喎, 我就多數星期六日去既!
回頂端
Kelly Yu
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Jul 13, 2012 13:01    文章主題: 引言回覆

結婚真係樣樣都要洗好多錢, 我淨係租衫都已經用左7千幾!!!
呢排都正係為左搵做facial同脫毛而頭痛緊~
如果只係幾百蚊就可以做到6次激光脫毛
咁試下都有著數啦 Smile
回頂端
pingku
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 16, 2012 17:29    文章主題: 引言回覆

thanks for sharing.
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jul 21, 2012 11:11    文章主題: 引言回覆

計起黎平時出面做大部位既脫毛仲要係激光既真係唔平, 不過要靚有時都無法, 咁haarmax呢個優惠真係好抵, 幾百蚊有得做6次, 試下都抵啦!
回頂端
yip020
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 23, 2012 12:27    文章主題: 引言回覆

我想買佢果個$298 小腿脫毛,
係咪唔駛做會員都可以就咁係haarmax果網頁買?
回頂端
Kelly Yu
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jul 30, 2012 11:56    文章主題: 引言回覆

我想做小腿脫毛, 可唔可以pm資料比我?
kellykk020@hotmail.com
thank you!
回頂端
sammek
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 31, 2012 13:35    文章主題: 引言回覆

Kelly Yu 寫到:
我想做小腿脫毛, 可唔可以pm資料比我?
kellykk020@hotmail.com
thank you!

可唔可以簡多個部位架?
麻煩pm埋我, thz!
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Aug 03, 2012 16:52    文章主題: 引言回覆

yip020 寫到:

唔需要入會都買得架!
你上網頁簡個部位同比錢就可以..
佢會出電郵通知你booking安排
回頂端
Kelly Yu
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Aug 08, 2012 17:09    文章主題: 引言回覆

amyee 寫到:
yip020 寫到:

唔需要入會都買得架!
你上網頁簡個部位同比錢就可以..
佢會出電郵通知你booking安排

買左之後大約幾耐會收到通知book時間架? 我想呢個星期日上去做脫毛呀~
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Relationship 兩性關係 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2, 3  下一頁
跳至第
1頁(共3頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
無法 在這個版面下載圖片