ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Inner Beauty 心靈雞湯
做Facial同激光脫毛都要早安排 | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
發表人 內容
sammek
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jun 16, 2012 10:49    文章主題: 做Facial同激光脫毛都要早安排 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
一年前計劃結婚開始, 就多左去做Facial, 因為好多人試過臨註冊前一個月先至催谷做Facial, 點知反而令到皮膚敏感, 攪到註冊當日差點連妝都上唔到。其實做激光脫毛都係一樣囉, 我知道脫毛唔可能一次就得, 所以除左早d開始做Facial之外, 亦開始我既脫毛大計。

去年我o向團購買左Hxxxx既腋下脫毛, 做完6次脫毛之後已脫清, 真係覺得好方便。我鍾意佢地係用激光, 同埋個冷凍機頭可以令皮膚即時降溫唔怕整傷, 治療師d手勢又好, 次次去都會幫我試一個啱既度數先做, 佢話咁樣會令脫毛效果更好, 樣樣都同我跟到足, 令我可以好安心咁做脫毛。

sammek 在 Tue Jun 19, 2012 10:59 作了第 1 次修改
回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
chingchan
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jun 16, 2012 11:00    文章主題: 引言回覆

我之前係其他公司做過,打完之後會好紅,要敷返冰至好d。
我都想試下你個間,會唔會好貴嫁?
回頂端
sammek
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Jun 16, 2012 12:02    文章主題: 引言回覆

chingchan 寫到:

佢個激光頭有雙製冷功能, 直接貼住皮膚降溫, 所以打完激光之後皮膚無紅無敏感喎, 亦都唔需要敷冰架~

佢本身收費都唔係貴, 呢輪見佢係網上面有個$238既6次脫毛優惠, 你不如睇下先啦 ,

<網址經管理員刪除>

我之前係團購買, 不過好似好耐都無再見佢地出過了 Smile
回頂端
chingchan
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Jun 18, 2012 10:54    文章主題: 引言回覆

我琴日同屋企人講起,原來我表姐都join佐佢喱個plan,
佢都話唔錯,所以決定今日去買。 Very Happy
回頂端
JanetM
新人報到
新人報到

發表發表於: Wed Jun 27, 2012 14:17    文章主題: 引言回覆

sammek 寫到:

佢個激光頭有雙製冷功能, 直接貼住皮膚降溫, 所以打完激光之後皮膚無紅無敏感喎, 亦都唔需要敷冰架~

佢本身收費都唔係貴, 呢輪見佢係網上面有個$238既6次脫毛優惠, 你不如睇下先啦 ,

<網址經管理員刪除>

我之前係團購買, 不過好似好耐都無再見佢地出過了 Smile

而家手臂、小腿都有呢個優惠, $2xx 有6次激光脫毛, 唔駛等團購啦~
回頂端
appletea
新人報到
新人報到

發表發表於: Tue Jul 10, 2012 11:25    文章主題: 引言回覆

脫毛唔係做一次就得架嘞,
所以至少預返幾個月至半年!
我見到haarmax個脫毛優惠咁抵
都叫d朋友join左~
回頂端
szewai
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 19, 2012 17:06    文章主題: 引言回覆

我係佢地度做激光脫毛時
都無咩好大既感覺
只係覺得個激光機頭掂落黎時係凍架囉
做完脫毛後皮膚無完全無野
唔會紅左一達更加唔駛敷冰 Smile
回頂端
Kelly Yu
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Jul 26, 2012 13:11    文章主題: 引言回覆

sammek 寫到:

<網址經管理員刪除>

咁要隔幾耐去做1次架, 係咪每個部位做6次定係點?
回頂端
amyee
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Aug 04, 2012 13:12    文章主題: 引言回覆

唔知係咪可以上去同時做兩個部位既脫毛呢?
因為我想join腋下同小腿
但唔想分開幾次上去...
回頂端
annlai
新人報到
新人報到

發表發表於: Mon Aug 13, 2012 15:59    文章主題: 引言回覆

amyee 寫到:
唔知係咪可以上去同時做兩個部位既脫毛呢?
因為我想join腋下同小腿
但唔想分開幾次上去...

可以呀,我都係join佐佢地二百幾喱個優惠,
我係脫小腿同腋下位既,每次去都係一次過做晒嫁。
回頂端
mingchu805
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Aug 16, 2012 12:43    文章主題: 引言回覆

知唔知脫小腿位用脫幾次嫁??
回頂端
Cherro
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Sep 15, 2012 11:48    文章主題: 引言回覆

我都唸住今個星期買佢個網上優惠嚟脫腋下,但想問要預幾耐先脫晒呢?
回頂端
Tongi
新人報到
新人報到

發表發表於: Thu Sep 27, 2012 13:38    文章主題: 引言回覆

應該係可以同一時間做2個部位既脫毛嫁。因為我見我表姐之前太趕去做脫毛,咁佢每次都做2 parts既。都好快,睇住佢半年左右就搞掂晒。不過預早啲係真既,唔係樣樣事都咁順利嫁嘛,預鬆會好啲。

我都諗住做個underarm脫毛,因為我唔算好多,咁佢$238/6次可能搞得掂。咁就真係超值!好似要係呢度網上買至得︰

<網址經管理員刪除>
回頂端
mmore
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Sep 28, 2012 18:41    文章主題: 引言回覆

我自己嗰時都預早成2年做激光脫毛。咁橫掂都做,早做好過遲做啦 ~
回頂端
pingku
新人報到
新人報到

發表發表於: Sat Sep 29, 2012 12:50    文章主題: 引言回覆

Join 2 parts係咪可以同時間做?咁會快啲。
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Inner Beauty 心靈雞湯 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
前往頁面 1, 2  下一頁
跳至第
1頁(共2頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片