ESDlife 生活易
  生活易主頁 |  會員註冊會員註冊   登入
Beauty
生活易主頁 新婚生活易 家庭生活易 親子 美容生活易 驗身專門店 wow *
   使用規則使用規則    搜尋搜尋  登入檢查您的私人訊息登入檢查您的私人訊息
生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進
都係時候換雪櫃… | 上一篇主題 | 下一篇主題
發表新主題   回覆主題
發表人 內容
worldwolf
新人報到
新人報到

發表發表於: Fri Sep 02, 2011 19:43    文章主題: 都係時候換雪櫃… 引言回覆

廣告贊助 [隱藏]
舊雪櫃壞左,而家好唔方便~
想盡快換…有冇介紹??
自己就心水有一隻~
Samsung RSG5DURS

回頂端
檢視會員個人資料 發送私人訊息
haha@@
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Sep 04, 2011 17:44    文章主題: 引言回覆

呢度好似幾ok喎,但我見有另一隻samsung雪櫃個手柄識發光,放係屋企好似幾型
回頂端
lilolilo
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Sep 04, 2011 17:53    文章主題: 引言回覆

佢o個個series出面有個led mon顯示溫度,幾有趣,同佢成個設計都幾整體都幾靚幾高貴
回頂端
幸福小司拉
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Sep 04, 2011 18:02    文章主題: 引言回覆

話曬部雪櫃一用就用好耐,要揀部靚d o既
同d sales話佢個冷凍技術都唔錯
回頂端
幸福小司拉
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Sep 04, 2011 18:03    文章主題: 引言回覆

lilolilo 寫到:
佢o個個series出面有個led mon顯示溫度,幾有趣,同佢成個設計都幾整體都幾靚幾高貴

其實真係唔錯 Very Happy
回頂端
auntie6
新人報到
新人報到

發表發表於: Sun Sep 04, 2011 18:08    文章主題: 引言回覆

haha@@ 寫到:
呢度好似幾ok喎,但我見有另一隻samsung雪櫃個手柄識發光,放係屋企好似幾型

發光? 咩光呀?
幾正喎!!!
回頂端
從之前的文章開始顯示:   
發表新主題   回覆主題    生活易討論區主頁 -> 美容生活易 討論區 首頁 -> Men's Corner 男士請進 所有的時間均為 香港時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

前往:  
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面加入圖片
可以 在這個版面下載圖片