發表主題 回覆文章

深圳現代經典

沁嵐
XXX.XXX.101.168

發表發表於: Tue Jun 27, 2006 8:50 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
首先晌度好多謝Bebe介紹o左一間咁好o既攝影公司!

雖然我未正式去影, 不過睇到Bebe d 相我都好放心!
而且我去join時睇到佢o地相簿d相真係好靚~希望影到同佢o地相簿一樣咁o既質素!
如果到時攞o左相~一定一定會同大家分享!

不過晌度想同大家share少少o野~

晌上去 join package 之前~
身為消費者o既我~當然做足準備功夫
我問過幾個o岩o岩搵Sandy join o左 plan o既姐妹,
發覺查實唔係真係有咩優惠~比起原價$1,999個plan多o左o既o野~
其實只不過係深圳現代經典做緊每個月o既 promotion~
而且仲有個姐妹話覺得佢d態度有少少問題~

所以~我最後決定先去Roadshow度睇吓情況~
如果真係同Sandy比o左其他姐妹果d plan一樣o既, 咁我會去搵返Sandy~
(因為我麻煩o左Bebe幫我同Sandy單聲我會去搵佢...)

到最後~晌Roadshow度傾得幾滿意~
我男朋友話即刻扑鎚~所以就即刻比錢落實啦~
但係~我亦有比返Bebe個單號個sales落簿~因為始終係佢介紹o架嘛....

哩個sales真係好好人......乜都有商有量~
回頂端
貓王
XXX.XXX.189.201

發表發表於: Tue Jun 27, 2006 10:17 pm

我都係join左1999的package,無咩特別優惠,不過sandy態度都尚算滿意。我上睇左幾個客的相都幾靚,不過有d會個別例子覺得都幾娘,我諗要睇邊個攝影師同化妝啦~
回頂端
tata
XXX.XXX.136.116

發表發表於: Tue Jun 27, 2006 10:28 pm

沁嵐,
我都join左 ^^
回頂端
沁嵐

發表發表於: Tue Jun 27, 2006 11:19 pm

貓王 寫到:
我都係join左1999的package,無咩特別優惠,不過sandy態度都尚算滿意。我上睇左幾個客的相都幾靚,不過有d會個別例子覺得都幾娘,我諗要睇邊個攝影師同化妝啦~

猫王,

係喎~有幾 pair 真係娘娘o地......
如果無得指定攝影師~真係驚o架你都咪話~
回頂端
沁嵐

發表發表於: Tue Jun 27, 2006 11:22 pm

tata 寫到:
沁嵐,
我都join左 ^^

Tata,

嘩~估唔到你係哩度忠心fans喎~~
你之前唔係晌珠海MC度影o左咩? 依家又影拿????
早之你又join o既, 我約埋你一齊去啦~
回頂端
Yves
XXX.XXX.200.153

發表發表於: Wed Jun 28, 2006 4:47 am

沁嵐,
我想問你有冇指定到化妝同影相呀?
我都覺得去roadshow 搵果個sales 傾比去搵sandy 真係多左好多優惠, 完全係我預料之外, 真係好太多啦, 好在我冇去搵 sandy 炸, 如果唔係真係會后悔........
回頂端
BEBE1437
XXX.XXX.18.116

發表發表於: Wed Jun 28, 2006 9:30 am

等我解答一下啦~間間店基本上都係roadshow比店優惠既~正如我地婚紗展一樣~~我上次帶2個朋友去roadshow join古風尚~~佢地既優惠都比店多啦~所以roadshow真係會優惠d~我自己都係roadshow join既~不過有一個問題就係roadshow既職員係唔會係店見到~所以到時就要返店入面既職員跟返~我自己就覺得有d陌生左d~同埋都覺得會跟得唔係幾好~仲有roadshow唔係日日都有~所以先介紹你地去店之麻~
既然你地都join左roadshow唔緊要啦~最緊要你地開心~
我都想你地拎多d優惠~
tata都係店join架~佢join既優惠仲多過我呀~
所以其實都係睇自己講價能力~
不過呢我想講下~
Yves~沁嵐
其實呢~我都問左你地幾次拎返單no.比我~因為個經理都要做返個記錄~我介紹去既人~我知你地話有寫落你地張單~但係佢地一日甘多單~係唔會抄返架~所以經理叫我自己問返你地拎單no.~我希望你地都可以比返我~
回頂端
沁嵐
XXX.XXX.77.97

發表發表於: Wed Jun 28, 2006 12:20 pm

其實我都明白Roadshow優惠應該係會比晌店度多d,
不過我只係覺得Sandy既然答應o左你係你介紹o既會比優惠~
咁無奶油我問過幾個姐妹果d優惠都只係佢o地網站該月o既優惠咁解隈
因為我上網問過佢o地客戶服務部~如果係朋友介紹又有單號o既, 會多送一個5"x7"水晶相架o架.....但係好似無!

我都係想d姐妹大家可以抵d優惠d我先晌度同大家share我自己o既經驗隈
我唔係想d人唔搵Sandy攪到你無優惠~
我o地留你單號~都係因為真係你介紹比我o地o既~
其實你一pm我就己經覆o左你~
因為我己經攪到果個sales好難做, 我唔想再添麻煩比佢, 所以我先無比到我個單號你~~~~~你放心啦~我果日落單, 我係睇住佢寫底o左你個單號晌我張單度o架~佢o地話一定有優惠比返你~你可以放心!

至於講價能力方面~我知都係見仁見智~我都唔多識講價~
不過我做足準備功夫咁解隈
其實我原先都預晌Roadshow都未必有咩優惠, 不過諗住去八鴷去搵Sandy~
點知問多兩問我男朋友即時話落單咋~我知係麻煩o左你~真係好唔好意思!
我上去果時我會再千叮萬囑佢o地要記住比返優惠你o架啦~放心啦!
回頂端
沁嵐
XXX.XXX.77.97

發表發表於: Wed Jun 28, 2006 12:25 pm

Yves 寫到:
沁嵐,
我想問你有冇指定到化妝同影相呀?
我都覺得去roadshow 搵果個sales 傾比去搵sandy 真係多左好多優惠, 完全係我預料之外, 真係好太多啦, 好在我冇去搵 sandy 炸, 如果唔係真係會后悔........

其實有呀~不過我有d心大心細呀~
因為我見Bebe搵劉政影得唔錯, 但係見高生高太個彼得又幾好....呵~

係呀~其實我原先都諗住搵Sandy,
但係見你晌Roadshow度都好似咧嚓u惠~
所以先去roadshow度睇o左情況先隈我都好開心呀~呵呵~~~
個sales仲極之非常地有交帶添~

我o琴日問過佢, 佢話我去影相果日佢會o黎睇一睇~
我揀相果日都會係佢跟o架........咁我都放心d.................
回頂端
K_KAT
XXX.XXX.98.126

發表發表於: Wed Jun 28, 2006 12:37 pm

沁嵐,

可否pm我妳個package呀. thanks!! Laughing
回頂端
viewth