發表主題 回覆文章
森美姑姑
XXX.XXX.213.129

發表發表於: Thu Nov 06, 2008 4:51 pm

廣告贊助 [隱藏]
hiya,

anyone can pm the price list to me??

thanks
回頂端
P&C
XXX.XXX.41.239

發表發表於: Sun Dec 14, 2008 12:40 am

你地好, 我今日係Expo join左, 都睇左幾間, 覺得佢地都好合理...

今次expo價:

$2680 ----> 2280 (expo 價)
B) 絲花佈置 (所有佈置可換絹布顏色) (不包界字)
1) 禮堂背景佈置
2) 迎賓枱
3) 蛋糕枱
4) 油畫架

$2980 ----> 2680 (expo 價)
C) 絲花佈置 (所有佈置可換絹布及加紗面顏色)(不包界字)

1) 禮堂背景佈置
2) 迎賓枱
3) 蛋糕枱
4) 油畫架

$3360 ----> 2980 (expo 價)
D) 絲花佈置 (所有佈置可換絹布及加紗面顏色顏色)(不包界字)(加半燈)
1) 禮堂背景佈置
2) 迎賓枱(加燈)
3) 蛋糕枱
4) 油畫架
5)4尺絲花柱一對

另界名+牌$480, 界名$380

以上資料希望幫到大家

P&C 在 Sun Dec 14, 2008 9:35 pm 作了第 1 次修改
回頂端
ww122009
XXX.XXX.8.33

發表發表於: Sun Dec 14, 2008 2:20 am

can you pm details to me, thanks !
回頂端
kingBB
XXX.XXX.224.2

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 2:03 pm

我剛剛完成婚禮, lovely wedding真係值得一讚...
我地個場交遲左, 佢地跟得好足, 仲會打電話比我地知,溝通得好好,
交場後又快手快腳幫我地攪點晒...仲做得好靚....
所以各位jm放心啦!!! Wink
回頂端
P&C
XXX.XXX.41.239

發表發表於: Mon Dec 15, 2008 9:52 pm

kingbb, 恭喜你呀....聽你咁講都安心, 有冇相可以share呀...
回頂端
kingBB

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 7:45 am

P&C 寫到:
kingbb, 恭喜你呀....聽你咁講都安心, 有冇相可以share呀...

攝影機D相未有呀...但有D朋友普通幫手影的...PM你睇下啦~ Wink
回頂端
Faye_Faye
XXX.XXX.54.253

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 4:16 pm

kingBB 寫到:
P&C 寫到:

攝影機D相未有呀...但有D朋友普通幫手影的...PM你睇下啦~ Wink

可否pm給我呢? 我都想join佢地呀!, 麻煩晒! Very Happy
回頂端
kingBB

發表發表於: Tue Dec 16, 2008 8:50 pm

Faye_Faye 寫到:
kingBB 寫到:
P&C 寫到:

可否pm給我呢? 我都想join佢地呀!, 麻煩晒! Very Happy

PM左啦... Wink
回頂端
catcatmosy
XXX.XXX.84.124

發表發表於: Wed Dec 31, 2008 7:05 pm

kingBB 寫到:
kingBB 寫到:
P&C 寫到:

kingBB
我已joined佢地可否pm給我呢?

catcatmosy
回頂端
小雲^_^
XXX.XXX.110.244

發表發表於: Wed Jan 14, 2009 5:41 pm

catcatmosy 寫到:
kingBB 寫到:
kingBB 寫到:
P&C 寫到:

kingBB
我已joined佢地可否pm給我呢?

catcatmosy

我都準備join佢地....可否pm 埋比我呀...謝謝!
回頂端