發表主題 回覆文章

姊妹們口交吞精嗎?

Loretta W
XXX.XXX.83.184

發表發表於: Sat Sep 03, 2005 6:10 pm

廣告贊助 [隱藏]
如題,本來我從未試過吞,但今朝終於試左!

同老公ml時,佢間中會貪玩話不如同佢口交,我梗係冇理佢啦!今朝我倆玩得好激,佢俾左幾次高潮我仲未射,我貪玩獎勵下佢,用濕紙巾幫他清潔下面後就同他口交,搞到佢不知幾high,我要佢同時用手指搞我下面,過左四五分鐘,佢D精直情排山倒海的噴晒出來,力度同量都勁過平時口交好多,我就因為太好feel而破例把他的精液嚥下,那一刻真係覺得好正!
回頂端
Madison
XXX.XXX.199.227

發表發表於: Sun Sep 04, 2005 12:55 am

It is good to hear that you were enjoyed with cumshot. I only tried once long long time ago.
回頂端
littlehippob
XXX.XXX.97.224

發表發表於: Sun Sep 25, 2005 1:18 am

想增加兩夫妻之間的感情嗎
快D買返套SEXY既內衣/內褲比過驚喜你既LOVER啦!

有問題可随時SEND EMAIL比我架!

littlehippob@yahoo.com.hk

歡迎到我的拍賣場參觀

http://hk.user.auctions.yahoo.com/hk/show/auctions?userID=littlehippo...
回頂端
kelly(3)
XXX.XXX.37.51

發表發表於: Thu Nov 17, 2005 10:03 pm

Loretta W
一向間中有為bf用口的我。
自從外遊試過bf在口射後,覺得唔好話嚥下,能接受口射以是好唔話得。
回頂端
Loretta W
XXX.XXX.85.135

發表發表於: Tue Nov 22, 2005 9:43 am

Kelly (3)

可否share你同男友的外遊經驗?
回頂端
XXX.XXX.37.221

發表發表於: Tue Nov 22, 2005 4:09 pm

我就未試過口交啦,我覺得好難聞。但系我先生好似都幾想試下,點辦?
回頂端
yy
XXX.XXX.148.247

發表發表於: Tue Nov 22, 2005 5:53 pm

你幫他前,要佢沖涼先同要洗下身(用沐浴露),第一次一定會問到d味會唔係咁習慣.多幾次就無乜野(每次都一定要佢沖涼).

我第一次幫他,形住左幾日重有0個陣味.

每個人總有第一次....
回頂端
XXX.XXX.142.127

發表發表於: Wed Nov 23, 2005 8:44 pm

唔知點解始終好難接受。初時我ex-bf要同我口交,我都接受唔到,我覺得好DIRTY,但系他好中意。而家我老公就比較尊重我,唔會夾硬來。
回頂端
yy
XXX.XXX.133.134

發表發表於: Thu Nov 24, 2005 1:24 pm

慢慢黎唔到big自己,真係唔想就唔好下次先,或製造d浪漫氣氛令自己好願意下幫他.可以的話放鬆自己咁會好d.( p.s. 你越big自己就big反感) Wink
回頂端
XXX.XXX.210.199

發表發表於: Thu Nov 24, 2005 2:11 pm

我尋晚都有同老公講過,他都話唔會逼我,我想先做哦。不過他對我甘好,我想滿足下他咯,加上我而家有左BB,他成半年無做過啦,開始都有用手幫他解決,不過FOR男人來講梗系唔夠咖啦,所以想幫他口交咯,但系又過唔到自己果關。
回頂端
viewth