發表主題 回覆文章
pcl
XXX.XXX.83.134

發表發表於: Mon Jul 11, 2005 10:29 am

廣告贊助 [隱藏]
希望召集book了尖沙咀桃源的新人? 及希望大家可以交換少少意見! THANKS A LOT!!
回頂端
candman
XXX.XXX.95.244

發表發表於: Mon Jul 11, 2005 12:38 pm

pcl:
我已然book左06年12月1日桃源啦
回頂端
karen(5)
XXX.XXX.104.50

發表發表於: Mon Jul 11, 2005 1:05 pm

我都打算book明年11月11日喎~ 可唔可以話我知你bargin到D咩呀???
Smile
candman 寫到:
pcl:
我已然book左06年12月1日桃源啦
回頂端
pcl
XXX.XXX.150.96

發表發表於: Mon Jul 11, 2005 1:05 pm

candman,

請問你對呢間酒樓有咩意見?

或者, 你知唔知道佢係咪大集團其下的一間分公司? 係咪剩係得2間分店咋? 因為本人打算07年3月結婚, 正搵緊地方啊! Embarassed 我聽人講桃源好似幾好, 但又有些擔心如果細公司仔可能會...... Rolling Eyes

係呢, 你幾時開始book定架?

很多問題, 請見諒!! Wink
回頂端
ngor
XXX.XXX.18.51

發表發表於: Mon Jul 11, 2005 3:25 pm

Hello,大家好呀!我約了今日去傾埋D detai1s.我的大日子在07年l月2日,
原先想在06年12月9日,但Full了.所以karen(5)要快D決定呀!
我會傾完再上黎同大家分享
回頂端
candman
XXX.XXX.37.143

發表發表於: Mon Jul 11, 2005 7:16 pm

karen:
其實你最緊要問下,佢地full左未呀
因為下年都幾full呀
我比左$5000元第一期訂金,其實你地去訂,都係一樣
其實好多野都未傾得好多,因為太早,菜單都係11月都先有
今年個個年尾會完架啦
所以你地寧願快d book定好過

pcl:
我其實上年已經睇過個場,同埋星期6試左菜(自己去食夜既同男朋友同埋幾朋友)
d野食真係幾好,甜品同美點雙輝都好正
仲有翅呀都唔錯,我一試完個菜,就book左啦,係星期6,其實你都可以同你男朋友去試下d野食,覺得ok,服務又好既,你咪考慮下囉.我個日食飯,d侍應好好禮貌
我覺得唔會做唔住囉
佢lee間係好多人都會想book囉
其實你地有冇諗過幾時會去試衫呀
有冇咩心水地方呢,可否大家傾下呀
ngor:
等你呀,希望傾得開心呀
回頂端
ngor

發表發表於: Tue Jul 12, 2005 10:35 am

hihi:我終於訂左啦!而家個心先定番D,之前好緊張.因為我無預算要早年幾去訂
酒席.而原先想12月9日.又兩間桃源都full.所以Karen你最好都打個電話上去
問下仲有無場,我之前聽到話出年12月禮拜六、日都full哂.
我男朋友尋日第一次睇個場,佢都幾滿意,我地打算擺18-20圍度,亞溫生
就比哂成個場我好闊落,仲有呢間最好的就係你無乜要bargain.
基本上佢好多野都包左一全埸椅套、任飲(啤洒+汽水+果汁先生)、
十席送一席、皇家太平洋洒店房一晚等,個經理溫生都好均真,
原先我諗住將乳豬拼盤改乳豬全體,而家都唔駛改,佢話06年張新menu
會改番做乳豬全體,總之到目前為止我都幾滿意.
回頂端
ngor

發表發表於: Tue Jul 12, 2005 10:35 am

hihi:我終於訂左啦!而家個心先定番D,之前好緊張.因為我無預算要早年幾去訂
酒席.而原先想12月9日.又兩間桃源都full.所以Karen你最好都打個電話上去
問下仲有無場,我之前聽到話出年12月禮拜六、日都full哂.
我男朋友尋日第一次睇個場,佢都幾滿意,我地打算擺18-20圍度,亞溫生
就比哂成個場我好闊落,仲有呢間最好的就係你無乜要bargain.
基本上佢好多野都包左一全埸椅套、任飲(啤洒+汽水+果汁先生)、
十席送一席、皇家太平洋洒店房一晚等,個經理溫生都好均真,
原先我諗住將乳豬拼盤改乳豬全體,而家都唔駛改,佢話06年張新menu
會改番做乳豬全體,總之到目前為止我都幾滿意.
回頂端
pcl
XXX.XXX.150.136

發表發表於: Tue Jul 12, 2005 11:10 am

candman,

多謝你d資料啊!其實我未去過呢間酒樓架, 都未知正確位置, 只知係中港城:p不過我就係成日係呢個網度見到d人讚, 所以想問下大家意見。之前我其實考慮沙田美心皇宮架, 不過見d人踩得佢好緊要咁, 好驚~ Wink

我打算今年只book地方先, 影相同試衫就出年先...因為我其實箍緊牙...仲有未減到肥...我仲打算出年先搵地方做facial, 因為我依家讀緊夜校, 成日出暗瘡 Sad ,去做facial整靚o左轉頭咪又出過?! 你話係咪?! 你地又點呢?

我打算如果我book桃源的話, 佢因為送了新天地的package, 咁我就會出出面再影法國, 咁到時揀相既時候就可以揀少d, 找數平d, 但又會因為有2 間, 加埋會多返d 相同又多d款! 你地又會唔會好似我咁呢? Embarassed

Karen,

我見到有人話出年11月已經full o左o架啦, 你如果係就快d打電話去o弟下有冇得hold o左先啦! Laughing 我諗我都要係呢1or2個月之內要book啦~

ngor,

等緊你既好消息呀, 希望你bargain到多d好o野啦! Laughing
回頂端
pcl
XXX.XXX.150.136

發表發表於: Tue Jul 12, 2005 11:15 am

ngor,

哈哈, 剛剛見到你已經book o左仲好開心添, 真係好! 我都打算大約15至20圍! 咁我咪都可以包全場囉!! 我要快d拉我亞嫂去o弟下先得Laughing
回頂端