發表主題 回覆文章
anitachs
XXX.XXX.118.181

發表發表於: Sun Nov 29, 2009 12:34 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
~~hoho~~ 寫到:
hi
有無人係 10月25 係度book左呢 !!!

你BOOK左呢日?

anitachs
回頂端
甜心寶貝
XXX.XXX.249.74

發表發表於: Mon Nov 30, 2009 10:15 pm

大眼小妹 寫到:
我已經係11月15日完成左婚禮啦~~

食物: good!! 我d親戚話好食,佢地仲話從未試過係婚宴度會有原隻鮑魚食,而唔係食鮑片wor...正呀 Very Happy

音響: ok...都聽得清楚

service: good !! 1) 佢地好細心, 因為我無時間食野,佢會留起d食物打包比我攞走 2) 我係門口等march-in時,唐小姐攞左杯水比我飲,仲幫我整好條婚紗tim,好好人呀 3) 待應: 我就唔太清楚啦...但暫時無人向我投訴過

地方: 我係細場擺17圍,所以係"L型"擺,有幾圍係睇唔到個枱,但無辦法啦...因為比之前多左圍數...同埋枱與枱之間都有點窄...

總結黎講: GOOD !! 因為我最CONCERN既地方係食物,即使場地有幾靚有幾GRAND,但食物唔好食,D親戚會有好多說話講家...

況且彩雲軒既場地唔錯家...加埋食物GOOD...所以大家放心啦...

thx for sharing
聽你咁講我揀好彩都係冇錯....
回頂端
雞丁
XXX.XXX.3.221

發表發表於: Fri Dec 04, 2009 11:52 pm

想請問有冇人擺左三十八圍左右架, 我驚好鬼擠擁冇地方行呀......
回頂端
anitachs
XXX.XXX.63.76

發表發表於: Sat Dec 05, 2009 12:47 am

雞丁 寫到:
想請問有冇人擺左三十八圍左右架, 我驚好鬼擠擁冇地方行呀......

我個時係BOOK左40圍, FINAL 開左36圍既....另外個4圍存菜, 我地之後返去食返
我個時同佢地講會開到43圍 (因為我個TABLE LIST 有咁多, 不過臨時有幾圍要做野黎唔到, 而且CATHERINE幫我再將39圍縮到36圍, 真係好勁)

佢地HOLD左個大場, 連埋埋邊個細廳仔俾我..埋邊係麻將區...我覺得佢地排個3行都好鬆動....MARCH IN時都OK

anitachs
回頂端
雞丁
XXX.XXX.3.221

發表發表於: Sun Dec 06, 2009 3:56 am

anitachs 寫到:
雞丁 寫到:

我個時係BOOK左40圍, FINAL 開左36圍既....另外個4圍存菜, 我地之後返去食返
我個時同佢地講會開到43圍 (因為我個TABLE LIST 有咁多, 不過臨時有幾圍要做野黎唔到, 而且CATHERINE幫我再將39圍縮到36圍, 真係好勁)

佢地HOLD左個大場, 連埋埋邊個細廳仔俾我..埋邊係麻將區...我覺得佢地排個3行都好鬆動....MARCH IN時都OK

anitachs

哦, 但係我初時都係book左30圍, 依家加到三十八, 好驚會好難行, 加上細廳都俾人book左.......所以冇得郁, 唉.....
回頂端
anitachs
XXX.XXX.62.38

發表發表於: Sun Dec 06, 2009 1:00 pm

雞丁 寫到:
anitachs 寫到:
雞丁 寫到:

anitachs

哦, 但係我初時都係book左30圍, 依家加到三十八, 好驚會好難行, 加上細廳都俾人book左.......所以冇得郁, 唉.....

其實大場擺40圍以下都OK架....我係HOLD大左做38圍以上既位置, CATHERINE 話大場個邊, 最多試過擺50圍, 將邊邊D 花槽搬走, 再係左邊擺多一行TABLE....所以40圍下真係唔會迫WOR
所以我個時如果真係擺到 43-44圍, 佢話會用埋MARCH IN 個行既後半PART, 擺3-4圍LOR....

咁細場個邊, 係BOOK左幾多圍呀.....如果係15圍以下, 你就可以拿到HOLD 38圍以上個位置LOR....

anitachs
回頂端
Ecarg
XXX.XXX.85.80

發表發表於: Fri Feb 26, 2010 11:25 pm

原來Catherine無做啦....

好擔心呢...
回頂端
anitachs
XXX.XXX.63.155

發表發表於: Sat Feb 27, 2010 9:30 pm

Ecarg 寫到:
原來Catherine無做啦....

好擔心呢...

佢剛剛生左幾個月WOR,....唔通佢想專心湊仔

anitachs
回頂端
ronaldlcm
XXX.XXX.174.107

發表發表於: Sun Feb 28, 2010 10:14 pm

其實我一直聯絡開'唐小姐'..
佢同catheine係咪差唔多哩?
回頂端
anitachs
XXX.XXX.87.154

發表發表於: Mon Mar 01, 2010 12:46 am

ronaldlcm 寫到:
其實我一直聯絡開'唐小姐'..
佢同catheine係咪差唔多哩?

我搞個時都好似仲未有唐小姐....所以我唔知佢係點....
要睇下有無其他JM 可以俾COMMENT 你
不過我覺得, 好多時你自己都要同佢地溝通多D...等佢地知你想點....起碼都少左好多誤會個D LOR
溝通最重要, SO FAR, 呢3年都無見人地上黎有BAD COMMENT 佢地個D SERVICE 差 (即係跟你地婚宴個D STAFF)

anitachs
回頂端