發表主題 回覆文章
guest
XXX.XXX.202.151

發表發表於: Mon Mar 21, 2005 11:24 am

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
hihi Agnes
我06年10月呀, 你呢??

----------------------------------------
想輕鬆靈活地籌辦婚宴?請留意右邊提示。
----------------------------------------
回頂端
guest
XXX.XXX.140.108

發表發表於: Mon Mar 21, 2005 12:18 pm

Hi Agnes & Cow :

我係 06 年3月啊, 係呢, 你地有冇再上去睇下個場呀,
唔知d飾物有冇多d呢 ?[Smile]

回頂端
guest
XXX.XXX.121.148

發表發表於: Mon Mar 21, 2005 1:25 pm

hi all,
我係今年12月2日~~剛剛o係expo落o左訂~~但係佢地只係俾o左張收據我地, 至於細節, e.g. 邊個套餐, 送d乜, 包d乜, etc. 咁就冇寫~~ 佢地話要expo完之後, 上去佢地酒樓, 先會有張訂單俾我地~~~~

依家都有d擔心佢地認承我地d term, 到時會反口~~ 好驚~[xx(]

回頂端
guest
XXX.XXX.51.213

發表發表於: Mon Mar 21, 2005 2:17 pm

Agnes,

咁你o係Expo口頭bargin到D咩呀???share o下呀 [Smile]

回頂端
guest
XXX.XXX.191.125

發表發表於: Mon Mar 21, 2005 4:17 pm

I have made a reservation in Oct 2005 as well.

回頂端
guest

發表發表於: Mon Mar 21, 2005 5:50 pm

yee yee
book完之後都冇上過去lu~~ 上次去睇場, 見到人地個decoration係兩個心心, 確係幾唔靚.... hahaha~~~ [Very Happy]
同埋見到佢地係用金色, 高o個張reception檯, 覺得都ok喎~~ 不過坐reception d人就可能會tired d, 因為d chair冇得挨~

agnes
咁今次expo有咩優惠呀?? 我上次就現金回贈~~ 我擺30圍, total 回番$3400~

其實都考慮左好耐book唔book呢間好, 因為之前睇到d留言話呢間唔好... 但後尾睇o黎睇去都睇唔o岩其他, 所以都揀左呢間~
不過提一提大家, 我朋友話去飲過, 佢話上菜真係好快, 所以到時你地記得要同酒樓d人講清楚, 叫佢地一定唔可以咁快.
另, 酒水o個度, 任唔任飲都好, 佢係唔包橙汁o既, 汽水都係只得可樂同七喜, 夏經理話我地可以自己買d果汁先生去, 佢地免費幫我地serve~~~ 你地都可以問一問~~~

回頂端
guest
XXX.XXX.5.107

發表發表於: Tue Mar 22, 2005 12:15 am

Hi all,
我只係得到佢地o係expo提供的正常特別優惠:
現金回贈: $1600/15圍 or $2200/20圍 (因我暫訂18圍, 但可能加至20圍)[Very Happy]
椅套:兩圍主人家係送o既, 其他就$150/圍
join 入席後任飲: $150/圍

我地o係expo係同夏生傾~~ 佢企得好硬, 乜都話冇, 就算用一d送o既o野去轉/代替其他, 都話唔得![Sad]

夏生又係話冇橙汁,但可以俾我地帶幫我地serve, 我諗住買最大size(2.7公升)的果汁先生上去, 但會先問清楚佢地會唔會倒落玻璃jar到serve d 客~~ otherwise, 用個大膠樽去serve客,好核突!

另外,個package 冇得送"切"得的大蛋糕, 夏生話建議可以帶西餅上去, 不過我會考慮一下~~[:I]

係呢~你地係咪好似我咁, 初落訂時都只係俾張收據你地咋??!!

回頂端
guest

發表發表於: Tue Mar 22, 2005 11:27 am

係啦~ 傾左好耐, 乜都冇得減~~~ [V]

我張收據有寫晒椅套咩價錢, 現金回贈幾錢o個d o架喎~~~

係呢, 如果自己買#33747;汁先生去, 你地仲會唔會join任飲呢? 其實任飲抵唔抵呢?? 我都唔係好知應該點預~~~ [B)]

回頂端
guest
XXX.XXX.121.148

發表發表於: Tue Mar 22, 2005 1:37 pm

cow,

我張收據都係寫o左我訂邊個#24304;,椅套,現金回贈&任飲~~其他detail就冇寫喇!

我有join任飲~~事關我驚佢地會亂咁同我開汽水啤酒, 可能會半鑵就丟~~然後再開鑵新o既~~

另外, 乜夏生有講話d 裝飾會有d添置咩~~佢又冇同我講過~ 只係話個中式門欄backdrop 可能到年底唔用得~~因為可能用到好殘~~~

回頂端
guest
XXX.XXX.140.108

發表發表於: Tue Mar 22, 2005 1:42 pm

DEAR ALL :

係啊買果汁先生都係一個唔錯既選擇啊,
係呢你地係咪全部都係同夏先生傾呀?
有冇人係搵 IVY 架 因為我訂既時候搵IVY 啊
佢都可以既,冇你地所講企得咁硬.[Smile]
我張收據有寫晒椅套咩價錢,現金回贈幾錢架.
係呢唔知佢地D佈置OK 唔OK 呢 [Smile]

回頂端