發表主題 回覆文章
百合
XXX.XXX.91.92

發表發表於: Wed Oct 28, 2009 8:59 am

廣告贊助 [隱藏]
結完婚, 上番黎多謝力天先~
thanks力天, thanks ringo ...
果日租左28座同benz花車, 28座司機冇見過, 不過花車司機ringo真係好helpful, 除左幫我地趕到時間去目的地之外, 仲會好細心咁提我地行禮前要戴戒指, 哈哈~ 又會叫我地唔好咁緊張 ...
真係好少男人會好似ringo咁溫柔架~ 我地好忙亂果陣佢都好有耐性咁等我地, 多謝ringo~
結完婚之後第二日就honeymoon, 出發前先醒起要入數找尾數, 先發現原來我地honeymoon完番黎巳經過左期, 多謝ivy幫忙, 我地真係好麻煩呀, 遲左找尾數, 多謝你地寬容, 俾我地返黎先交番 ... 尋日交左啦~ 今日老公會fax番入數紙俾你地, thanks~
回頂端
我愛自助
XXX.XXX.146.110

發表發表於: Fri Oct 30, 2009 9:55 pm

pls mail the detail for me,thanks

buffet@mymelody.com
回頂端
mingx25
XXX.XXX.47.77

發表發表於: Sat Oct 31, 2009 10:02 am

pls also quote

主車:大窩口 -> 屯門 -> 大窩口 -> 紅綿路 -> 荃灣 (星期一) 8:00 - 5:00
小巴:屯門 -> 大窩口 -> 紅綿路 -> 荃灣 (星期一) 10:00/10:30 - 4:30/5:00

mingx25@hotmail.com
回頂端
小rayray
XXX.XXX.231.167

發表發表於: Wed Nov 11, 2009 10:52 pm

終於在10月25日完成婚禮了, 首先, 早兩個星期我將當日的行程資料電郵給她們, 但當日沒有回覆我, 所以晚點就打給她們, 她們立即幫我看看有沒有問題及實際價錢要多少. 到結婚前兩日, 她們已經打電話給我老公講低司機資料, 並說會再於早一日再聯絡的. 到結婚當日, 兩架車都非常準時 (是早到了的), 而且兩架都非當新淨, 司機態度又非常之好, 我地因為時間關係改了中午拍照地方, 司機叔叔都好有耐性聽我地講想改去邊度, 並且給了少許意見, 真的很nice, 當日所有時間都控制得非常好呀, 多謝晒.....

小rayray 寫到:
今日喺會展見力天嘅價錢都好合理,而且我同男朋友都問得好清楚會唔會仲有其他收費,佢地都好清楚咁同我地解釋,我地原本諗住BOOK 8個鐘8人車及4個鐘24座VAN,點知個SALES - POLLY叫我地可以唔好咁早BOOK咁多個鐘,話到時可能會有變更唔需要咁多,叫我地BOOK左一個3個鐘嘅PLAN先,因為BOOK左嘅話就只可以加鐘唔可以減,到時真係要多D鐘嘅話先加都無問題,仲會按會展嘅價錢計返邊個PLAN比較便宜去收錢,最好嘅係唔需要當日即刻比埋尾數,可以7日內過數都OK,而且我要求白色嘅8人車佢都話OK無問題,如果真係唔得都會早約3/4個星期通知我地 (都好過結婚前一日先講啦,當然唔想無我想要嘅顏色車啦),所以我地最后都BOOK左佢地,我嘅大日子係10月25日,之后會再向咁多位JM報告佢地OK唔OK啦!
回頂端
wawakeroppi
XXX.XXX.87.196

發表發表於: Fri Nov 27, 2009 1:05 am

Hi!

pls send the info to me, many thks ^v^
回頂端
Andrew@LeadTime
XXX.XXX.228.146

發表發表於: Sat Dec 12, 2009 1:26 pm

wawakeroppi 寫到:
Hi!

pls send the info to me, many thks ^v^

多謝查詢! 所需資料可瀏覽本公司網站或生活易新婚DIRECTORY.
回頂端
Jackie @ Lead Time

發表發表於: Sun Dec 13, 2009 11:35 am

<有關資料已被留言板管理員刪除>
回頂端
unkoB
XXX.XXX.147.79

發表發表於: Mon Dec 14, 2009 9:48 pm

Pls PM me
回頂端
Andrew@LeadTime

發表發表於: Tue Dec 29, 2009 10:21 am

unkoB 寫到:
Pls PM me

多謝查詢! 所需資料可瀏覽本公司網站或生活易優質婚禮商戶 - 新婚DIRECTORY.
回頂端
WF安東尼
XXX.XXX.127.210

發表發表於: Tue Dec 29, 2009 10:44 am

Hi, Pls send email the information to me!

wfanthony@gmail.com

Thanks!
回頂端