發表主題 回覆文章
snowy snowy
XXX.XXX.10.247

發表發表於: Wed Nov 20, 2019 12:15 pm

廣告贊助 [隱藏]
我就嚟去日本影pre wedding,不過我本身都幾易面腫,平時影相都係人哋揸機多,我就有幾後縮到幾後,費時影到塊包包面,不過而家影pre wedding冇得咁皮皮避法,想問下有冇人知道有咩方法可以上鏡啲,望落塊面細啲?
回頂端
juner
XXX.XXX.10.248

發表發表於: Thu Nov 21, 2019 12:32 pm

你有冇諗過打針? 好似係瘦得最快既方法, 再唔係通下淋巴, 等血液循環好d, 可以去下腫
回頂端
snowy snowy

發表發表於: Fri Nov 22, 2019 10:26 am

juner 寫到:
你有冇諗過打針? 好似係瘦得最快既方法, 再唔係通下淋巴, 等血液循環好d, 可以去下腫

傻㗎咩?打針落塊面到我真係唔敢,仲要而家非常時期,萬一打咗爛面點算?我梗係揀通淋巴啦!
回頂端
維尼小維

發表發表於: Mon Nov 25, 2019 4:28 pm

snowy snowy 寫到:
juner 寫到:

傻㗎咩?打針落塊面到我真係唔敢,仲要而家非常時期,萬一打咗爛面點算?我梗係揀通淋巴啦!

岩呀!我都唔敢打
所以都係聽個化妝師friend介紹
去左unique beauty到做淋巴瘦面facial+人手通淋巴按摩
按完去晒水腫成個人望落已經唔同好多 唔使打針
回頂端
KIWAICHI

發表發表於: Tue Nov 26, 2019 12:56 pm

維尼小維 寫到:
snowy snowy 寫到:
juner 寫到:

岩呀!我都唔敢打
所以都係聽個化妝師friend介紹
去左unique beauty到做淋巴瘦面facial+人手通淋巴按摩
按完去晒水腫成個人望落已經唔同好多 唔使打針

我都有喺呢間做開facial 最好係佢可以單次收費 又唔會好似其他美容院咁hard sell 可以舒舒服服做treatment
回頂端
晴天寶兒

發表發表於: Tue Feb 18, 2020 3:54 pm

我身材算瘦,但係臉就係圓,朋友都笑話似貢丸,因為好似一粒圓圓既貢丸插係竹籤上面T_T 一年幾前同老公有計畫要係今年年尾結婚,係5月幾影婚紗,決定要結婚個時,我就決定要來改變我既圓臉,原本係要打肉毒,但係肉毒有時效性,後尾乾脆狠下心,聽朋友既建議去台灣法喬做左威塑抽脂,一次解決我既肉肉臉,睇我既婚紗相,臉既弧度好靚~朋友話如果唔係睇到我本人,只係睇相會覺得啲相修好大~哈~接落來婚禮都唔洗擔心~~~
回頂端
欣欣然

發表發表於: Thu Feb 20, 2020 4:08 pm

你距離影婚紗相既時間仲有幾耐?如果時間仲足夠,可以去做威塑抽脂~同埋抽臉部脂肪範圍唔大,手術之後,雖然有腫脹疼痛感,但都係可以忍受既範圍之內,同埋手術出血少,恢復期短,最多一到兩周就完全恢復,但手術後2-3日需要戴頭套成日。但講真,就係做完一開始既幾日比較辛苦啲,等復原之後臉部線條好靚~我去台灣法喬醫美做威塑抽脂,醫生有威塑認證都可以好放心。
回頂端
Mingwaiwai721

發表發表於: Thu Jun 24, 2021 9:17 pm

有冇諗過用v面神器?
回頂端