發表主題 回覆文章
小LOOK
XXX.XXX.119.110

發表發表於: Mon Oct 17, 2016 12:42 pm

廣告贊助 [隱藏]
因為我同老公係一次台灣旅行識,所以黎緊會番台灣影結婚相,就想順便係當地買埋戒指,更加有紀念價值!
問過幾個台灣朋友,想搵間多款、價錢唔好咁貴既鋪,結果揀左一間叫A-LUXE既婚戒專門店(其實香港都有分店,不過朋友極力推介揀呢間),咁就決定左去睇喇

成日聽人話台灣人好nice真係無錯,個度sales既服務態度同香港比真係爭好遠!個sales好有耐性,真係會用心聽哂我地想要咩,再依照我地要求揀合適我地既款比我地試!
但試左一個鐘,我都仲未搵到鍾意既款,不過個sales好好無黑我面,仲介紹左另一個可以自己design既系列俾我,德國製造,而且價錢合理!我地用電腦設計整整下都整左個幾鐘,搞到我都唔係咁好意思..最後搞惦落單,望到張單既價錢真係超級驚喜!!

我地對自己設計既戒指台幣91000左右...圍返港幣先兩萬蚊.CP值極高!
最重要係我設計既款係用心型鑽!夠哂特別唔怕同人撞款啦<3 我聽sales講香港買價錢都差唔多..香港既準新娘真係可以捉埋老公去A-LUXE到睇,真心推薦!超期待製成品~比你地睇住我地個設計款先~

15268736_10531596435463278_3164585531_n.jpg  Filesize: 43.28 KB  瀏覽次數: 4873 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
terryujia
XXX.XXX.1.46

發表發表於: Tue Oct 18, 2016 2:37 pm

好特別,多謝分享!
回頂端
洁lolita
XXX.XXX.86.138

發表發表於: Wed Oct 19, 2016 5:30 pm

個系列叫咩名?我想上網睇下先
回頂端
小LOOK
XXX.XXX.118.13

發表發表於: Wed Oct 26, 2016 4:59 pm

洁lolita 寫到:
個系列叫咩名?我想上網睇下先

A-LUXE既acredo系列
回頂端
Chao Emily
XXX.XXX.164.154

發表發表於: Fri Oct 28, 2016 11:08 am

香港分店係邊?
回頂端
小LOOK
XXX.XXX.119.113

發表發表於: Fri Oct 28, 2016 4:45 pm

Chao Emily 寫到:
香港分店係邊?

TST呀
回頂端
siuyan1031
XXX.XXX.164.253

發表發表於: Mon Oct 31, 2016 10:27 am

Thanks for sharing!!
回頂端
小小幸福人
XXX.XXX.137.183

發表發表於: Mon Oct 31, 2016 12:34 pm

我同老公都考慮緊自己design對戒, 期待你的實物圖!!
回頂端
小LOOK
XXX.XXX.119.111

發表發表於: Mon Oct 31, 2016 2:14 pm

小小幸福人 寫到:

你可以考慮去門市試左先 ^^ 有sample可以試戴架
回頂端
小小幸福人
XXX.XXX.131.85

發表發表於: Mon Oct 31, 2016 2:58 pm

小LOOK 寫到:
小小幸福人 寫到:

你可以考慮去門市試左先 ^^ 有sample可以試戴架

咁樣訂造法around幾時先到貨?
回頂端