發表主題 回覆文章
Anna103
XXX.XXX.236.25

發表發表於: Thu Jul 21, 2016 10:48 am

廣告贊助 [隱藏]
一早已打算Big Day要訂2個花球,一個鮮花一個絲花.

絲花仲可以帶埋去影Pre-wedding . 之後仲可以放係屋企佈置...

近來開始搜查絲花花球店.揀左4間..見好多由b2b介紹既名人都用嘅花球有幾咁靚,但個價錢就真係貴左少少

想搵一個價錢可接受,靚靚地唔失禮就好了
鍾情清清地既花球,最好圓圓地
終於搵到幾間啦.....價錢大約3XX至6XX都有,最終揀左呢一間(SHOP 3 )完全符合上述要求。 而且,價錢亦係我budget之內有餘,店主仲好NICE.....十分開心!!!
因要做一個新既...未見實物希望OK啦......要帶埋佢去影PRE WEDDING^.^

SHOP 3.jpg  Filesize: 103.47 KB  瀏覽次數: 32294 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: Shop 3
SHOP 2.jpg  Filesize: 37.52 KB  瀏覽次數: 32294 次
 圖片描述: Shop 2
SHOP 1.png  Filesize: 237.05 KB  瀏覽次數: 32294 次
 圖片描述: Shop 1
回頂端
XDPin
XXX.XXX.246.98

發表發表於: Thu Jul 21, 2016 2:18 pm

Hello, 可吾可以比你花球果間鋪頭既資料我呀?你個花球好靚,我都想搵你果種
http://comtools.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=325934

謝謝
回頂端
Anna103
XXX.XXX.236.25

發表發表於: Fri Jul 22, 2016 10:07 am

已PM 你啦...希望幫到你...
回頂端
evalam020424
XXX.XXX.242.198

發表發表於: Wed Jul 27, 2016 11:32 am

你個花球D色好靚呀, 可唔可以PM我呀?

thanks
回頂端
Yan2004
XXX.XXX.210.76

發表發表於: Fri Oct 07, 2016 10:51 pm

Can you pls PM me the details?? Thx!!!
回頂端
Toby.Fu
XXX.XXX.71.71

發表發表於: Tue Oct 11, 2016 4:43 pm

Can you pls PM me the details?? Thx!!!
回頂端
sam918
XXX.XXX.171.197

發表發表於: Thu Oct 13, 2016 12:03 pm

can u pm the details,please, thank you

kaying918918@yahoo.com.hk
回頂端
*Chloe
XXX.XXX.110.119

發表發表於: Thu Nov 03, 2016 10:06 pm

可唔可以俾D資料我呀..Thank you Very Happy
回頂端
Szee***
XXX.XXX.95.178

發表發表於: Fri Dec 23, 2016 9:33 am

可以比資料我吧??我好鍾意第二第三個呀

Kitsze26@yahoo.com.hk
回頂端
yankilky
XXX.XXX.115.94

發表發表於: Thu Dec 29, 2016 7:53 pm

pls pm. thanks
回頂端