發表主題 回覆文章
手拖手LINNA
XXX.XXX.151.166

發表發表於: Sat Sep 01, 2012 12:39 pm

廣告贊助 [隱藏]
星期四 我地上到去仲圍住板,好失望,去揾經理,經理話鐵定9月11號開張,定晒,經理再帶我地入去睇(走後門,,,,哈HAHAHAHAHAHA)哇 拆咗墙後,開揚晒 經理話可以擺到42席,全場用60吋大電視,200吋銀幕,........................ 定晒 唔擔心..........我祗係覺得禮當勁靚,我末來老公話:嗰場大咗.....................下次來影埋相俾各位JIN睇啦
回頂端
~大頭妹
XXX.XXX.114.46

發表發表於: Wed Sep 12, 2012 10:57 am

我有幾張

手拖手LINNA 寫到:
星期四 我地上到去仲圍住板,好失望,去揾經理,經理話鐵定9月11號開張,定晒,經理再帶我地入去睇(走後門,,,,哈HAHAHAHAHAHA)哇 拆咗墙後,開揚晒 經理話可以擺到42席,全場用60吋大電視,200吋銀幕,........................ 定晒 唔擔心..........我祗係覺得禮當勁靚,我末來老公話:嗰場大咗.....................下次來影埋相俾各位JIN睇啦

IMAG1431.jpg  Filesize: 91.63 KB  瀏覽次數: 5715 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
IMAG1426.jpg  Filesize: 95.05 KB  瀏覽次數: 5715 次
IMAG1421.jpg  Filesize: 74.93 KB  瀏覽次數: 5715 次
回頂端
Rita164433241
XXX.XXX.151.166

發表發表於: Fri Oct 05, 2012 2:22 pm

上星期我都上過去 ,
又真係幾靚 , 請問價錢貴唔貴架 ?
回頂端
~大頭妹
XXX.XXX.114.46

發表發表於: Fri Oct 26, 2012 11:40 am

Rita164433241 寫到:
上星期我都上過去 ,
又真係幾靚 , 請問價錢貴唔貴架 ?

11月2-4號有婚紗展,可以去了解下吖~
回頂端
婚享
XXX.XXX.0.61

發表發表於: Fri Feb 15, 2013 3:55 am

可預定2012年度至2013年12月31日
Promotion Package $2999 -(60個款式可供選擇)-因特價每天只接一單Job#
如特價Package $2999巳FULL可選用其他PACKAGE其他PACKAGE每天可接2單

1)Backdrop 8x16呎內拉莎

2)backdrop布料雪紡莎

3)Backdrop 8x16呎內絲花+葉或白羽毛+銀珠佈置

4)包10吋紫色金粉字

5)6x3呎內迎賓桌拉莎雪紡+絲花+葉或白羽毛+銀珠佈置

6)蛋糕桌拉莎雪紡佈置絲花+葉或白+羽毛銀珠佈置

7)油畫拉莎雪紡絲花+葉或白羽毛+銀珠佈置

8)backdrop射燈

masterwin@ymail.com
回頂端
-shing-
XXX.XXX.53.231

發表發表於: Sat Aug 30, 2014 11:09 pm

間御苑皇宴係邊一間?
回頂端