發表主題 回覆文章
Candy1010
XXX.XXX.57.14

發表發表於: Tue Aug 10, 2010 6:24 pm

廣告贊助 [隱藏]
有無人知佢地又開新場? 我前日打去德藝會問酒席d期, 點知我地心水個日一早無左......但係個staff話黎緊9月係觀塘開新場, 好似叫club one, 不過而家仲裝修緊未知實際環境係點......有無人book左喇, 可以分享下d資料
回頂端
Ivythepiglet
XXX.XXX.215.10

發表發表於: Mon Aug 16, 2010 4:34 pm

Candy1010 寫到:
有無人知佢地又開新場? 我前日打去德藝會問酒席d期, 點知我地心水個日一早無左......但係個staff話黎緊9月係觀塘開新場, 好似叫club one, 不過而家仲裝修緊未知實際環境係點......有無人book左喇, 可以分享下d資料

下,有新場?
回頂端
Jelly0215
XXX.XXX.155.106

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 11:05 am

佢地個website真係有講喎, 好想知個場靚唔靚, 不過佢地德藝會同博藝會聽人講d裝修都好ok, 如果靚既可以考慮.....
回頂端
Ivythepiglet
XXX.XXX.215.10

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 11:41 am

係丫,我都見到佢website有講呀,
唔知裝修點呢~
回頂端
雲。妮
XXX.XXX.195.134

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 11:28 pm

咁好?觀塘有場....... Razz
but 我已firm 左德福個場lu
回頂端
雲。妮
XXX.XXX.195.134

發表發表於: Tue Aug 17, 2010 11:35 pm

我諗裝修一定靚的,網頁話:

全新婚宴場地ClubOne
位於東九龍黃金地段的全新私人會所─ClubONE
毗鄰觀塘港鐡站及東九龍旗鑑商場aPM,交通四通八達
30呎樓底偌大入口大堂,高掛著巨型水晶吊燈
六星級新娘套房
全場落地玻璃窗透視東九龍繁華城景,極具豪華氣派
特設迎賓區、酒吧及梳化區,可供親友輕談淺酌席前雞尾酒會
無柱宴會廳佈局,配合立體波浪牆飾、精緻餐具及佈置,格調優雅
舞台式智能燈光系統映襯時尚水晶燈,瞬間幻變萬千色調,加添婚宴氣氛
倘大弧形舞台,可容納逾百人大合照,讓新人與親友留下最美回憶
觀塘觀點中心2樓全層 (APM側)8202 9298

不過根據佢地的plan,新娘房同個台一東一西,好似唔太方便喎.......大家覺得呢?

plan.jpg  Filesize: 144.31 KB  瀏覽次數: 25423 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
plan.jpg  Filesize: 144.31 KB  瀏覽次數: 25423 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
Jelly0215
XXX.XXX.155.106

發表發表於: Wed Aug 18, 2010 12:49 pm

Ivythepiglet 寫到:
Candy1010 寫到:

下,有新場?

我打左去問喇, 原來係apm隔離, 好近! 我問左幾個日子, 有2日已經無位, 未開張已經冇位?!....好彩其中一個心水日子仲有位, 我打算book架la, 不過佢話最多擺32圍, 我擺20圍左右, 會唔會好吉?
回頂端
雲。妮
XXX.XXX.209.174

發表發表於: Wed Aug 18, 2010 2:07 pm

引言回覆:
我打左去問喇, 原來係apm隔離, 好近! 我問左幾個日子, 有2日已經無位, 未開張已經冇位?!....好彩其中一個心水日子仲有位, 我打算book架la, 不過佢話最多擺32圍, 我擺20圍左右, 會唔會好吉?
佢係咪都好似德藝會咁收min. charge?
回頂端
Redbean & Icy
XXX.XXX.208.191

發表發表於: Thu Aug 19, 2010 7:10 pm

我BOOK咗呢個新場呀! 我都係擺20圍到JA. 佢哋話13萬可以包場LAW ^^
回頂端
sweet tra
XXX.XXX.252.200

發表發表於: Fri Aug 20, 2010 1:03 pm

Hi Redbean & Icy,

我對呢個新場好有興趣, 我2012年3月擺, 你0地幾時擺?
我想請問最平幾多錢一圍 (包哂其他收費)?
回頂端