發表主題 回覆文章

過大禮時間

BOBBY...
XXX.XXX.128.95

發表發表於: Sat Sep 11, 2010 4:58 pm

廣告贊助 [隱藏]
請問過大禮要大約響WEDDING既幾耐前呢...
因為阿媽唔知邊到搵人擇早成大半年前...
咁早好似有D怪...
回頂端
xxbabyxx
XXX.XXX.4.194

發表發表於: Wed Sep 15, 2010 5:45 pm

我見多數1個月前 lor.. 不過都要就好日既..
早成大半年就未遇過 @@
回頂端
Vian*
XXX.XXX.206.26

發表發表於: Wed Sep 15, 2010 8:19 pm

BOBBY... 寫到:
咁早好似有D怪...

我c fu 幫我擇左早兩個weeks~

我都未見過早咁多架~ 不過早d 就可以早d 派帖啦~~ ^^
回頂端
BOBBY...
XXX.XXX.204.29

發表發表於: Wed Sep 15, 2010 11:56 pm

Vian* 寫到:
咁早好似有D怪...

我都未見過早咁多架~ 不過早d 就可以早d 派帖啦~~ ^^

我同D朋友講~佢地話無人咁早...
派帖D人3都唔記得黎飲WO...
回頂端
anitachs
XXX.XXX.180.94

發表發表於: Thu Sep 16, 2010 12:02 pm

Vian* 寫到:
咁早好似有D怪...

我同D朋友講~佢地話無人咁早...
派帖D人3都唔記得黎飲WO...

咁早過大禮, 就唔一定要咁早派帖架.....可以到big day前1-2個月先派帖
不過d喜餅最好用晒餅卡代替....唔好用實物過大禮啦....呢d唔擺得耐架...最多都係2-3weeks

anitachs
回頂端
viewth