發表主題 回覆文章

調遷左間Y3公屋﹣裝修全紀錄

hinet
XXX.XXX.67.138

發表發表於: Thu Oct 07, 2010 1:52 am

廣告贊助 [隱藏]
Very Happy Very Happy

IMG_0730.jpg  Filesize: 250.79 KB  瀏覽次數: 10247 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
IMG_0736.jpg  Filesize: 221.25 KB  瀏覽次數: 10247 次
 圖片描述: PINK爆既妹妹房
IMG_0738.jpg  Filesize: 206.56 KB  瀏覽次數: 10247 次
 圖片描述: 沒有提供
回頂端
hinet

發表發表於: Thu Oct 07, 2010 1:59 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

IMG_0509.jpg  Filesize: 203.49 KB  瀏覽次數: 10244 次
 圖片描述: 原本個水龍頭位
未命名.jpg  Filesize: 137.84 KB  瀏覽次數: 10244 次
 圖片描述: 做企缸地台時做多個“博”位可以擺野
0778.jpg  Filesize: 144.43 KB  瀏覽次數: 10244 次
 圖片描述: 企缸整好,等裝浴屏
回頂端
hinet

發表發表於: Thu Oct 07, 2010 2:04 am

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

IMG_0729.jpg  Filesize: 246.58 KB  瀏覽次數: 10240 次
 圖片描述: 坐廁裝好但未駁喉
0745.jpg  Filesize: 136.8 KB  瀏覽次數: 10240 次
 圖片描述: 裝緊度廁所鋁門
IMG_0747.jpg  Filesize: 234.03 KB  瀏覽次數: 10240 次
 圖片描述: 門外格仔,門內淨白玻璃
回頂端
aminmin
XXX.XXX.0.162

發表發表於: Thu Oct 07, 2010 2:49 pm

good wo
而家果間幾大呀??

我都批咗間1-2人公屋呀
而家等有人搬走就可以上樓
回頂端
hinet

發表發表於: Fri Oct 08, 2010 2:25 am

aminmin 寫到:
good wo
而家果間幾大呀??

恭喜曬呀!! Very Happy

人地搬走之後房署都仲要翻新先會比你地入住架!!不過應該都唔會太奈。

我唔知你想知我而家住緊,定裝修緊間屋既面積,所以兩間都答曬你啦!!

我而家住緊個間係1﹣3人單位,實用面積23點幾平方米。

裝緊修呢間係4﹣6人單位,實用面積40點幾平方米。
回頂端
aminmin
XXX.XXX.0.162

發表發表於: Fri Oct 08, 2010 2:06 pm

hinet 寫到:
aminmin 寫到:
good wo
而家果間幾大呀??

恭喜曬呀!! Very Happy

人地搬走之後房署都仲要翻新先會比你地入住架!!不過應該都唔會太奈。

我唔知你想知我而家住緊,定裝修緊間屋既面積,所以兩間都答曬你啦!!

我而家住緊個間係1﹣3人單位,實用面積23點幾平方米。

裝緊修呢間係4﹣6人單位,實用面積40點幾平方米。

嘩~~~差成倍!!
回頂端
viewth