發表主題 回覆文章

有沒有人找過mark2yeung影相?

Yuki chu
XXX.XXX.75.221

發表發表於: Sun Aug 15, 2010 4:31 pm

廣告贊助 [隱藏]
我朋友在一個婚禮上看到他影的相,感覺很靚和特別。我也看過他的網頁,但不知口碑如何,有姊妹找過他影相嗎?
回頂端
小MAK
XXX.XXX.73.29

發表發表於: Mon Aug 23, 2010 12:09 pm

我都搵左阿MARK 佢地做當日攝影~ 我既結期係下年2月~ 大家分享下呀~
回頂端
Candy & Ash
XXX.XXX.186.86

發表發表於: Tue Sep 07, 2010 12:23 pm

大家好,我們的婚禮已經於312 & 313順利舉行了,感謝主, 那2天的婚禮都是快樂順利的...

好想同大家分享一下mark在我們wedding那2天為我們拍snapshot的開心事, 放心,我不是為mark賣廣告的,只是我覺得"好野"一定要同大家分享,以免選擇錯誤 - 一生人一次, 都係小心啲好....

真係好多謝mark佢2天不怕辛苦不停為我地影snapshot,佢真係好pro好用心架,而且比我地用的機都是最新最好的,因為佢真的好喜歡影相,佢會不時提醒我們保持心情開朗又會引我地笑,同佢合作就好似一起在玩一樣,好好玩好自然...佢真係跟得好貼,我地去到邊佢都會跟貼我地,唔似出面個啲攝影師只係"hea"同求其影但求有貨交比客...

我的wedding同攞相之後,好多朋友都問我mark的資料,所以我真係好開心架,因為我選擇是勁正確同好, 感恩感恩.....

希望幫到大家啦~~

MK2_3102-Edit.jpg  Filesize: 120.83 KB  瀏覽次數: 2753 次
按這裡可在新視窗開啟原圖
 圖片描述: 沒有提供
MK2_2308-Edit-Edit.jpg  Filesize: 98.37 KB  瀏覽次數: 2753 次
MK2_3423-Edit.jpg  Filesize: 220.61 KB  瀏覽次數: 2753 次
回頂端
蛋白花
XXX.XXX.82.129

發表發表於: Tue Sep 07, 2010 12:30 pm

hihi...Candy & Ash
請問可唔可以pm 或send email啲詳細的資料俾我呀
例如:大約幾錢??? 包了什麼在內等等 Very Happy
唔該你呀!!! Razz
email: happyjng@yahoo.com.hk Laughing
回頂端
YingC
XXX.XXX.32.78

發表發表於: Fri Mar 11, 2011 2:43 pm

我都搵左佢影呀, 我細佬介紹gar..referral 比較穩陣d.... 我big day係今年11月. 年頭已經book左阿Mark, 佢個人好nice, 我同男朋友同佢見完面就即時confirm左. 其實,最緊要大家啱傾, 知道我地想要咩...
回頂端
Ovoo
XXX.XXX.183.155

發表發表於: Sat Mar 12, 2011 1:52 pm

請問可否pm 詳細的資料俾我呀
最近也找攝影師, 想收集多點資料
會有什麼package 選擇及包什麼東西呢,
thanks Laughing
回頂端
mark2yeung
XXX.XXX.201.6

發表發表於: Sun Mar 20, 2011 4:13 pm

check pm, thank you

Ovoo 寫到:
請問可否pm 詳細的資料俾我呀
最近也找攝影師, 想收集多點資料
會有什麼package 選擇及包什麼東西呢,
thanks Laughing
回頂端
mark2yeung
XXX.XXX.190.193

發表發表於: Wed Mar 30, 2011 2:26 am

my updated photo

Natalie x Alien 08.jpg  Filesize: 178.05 KB  瀏覽次數: 2329 次
Natalie x Alien 06.jpg  Filesize: 214.06 KB  瀏覽次數: 2329 次
Natalie x Alien 01.jpg  Filesize: 174.91 KB  瀏覽次數: 2329 次
回頂端
mslilwhitedress
XXX.XXX.186.49

發表發表於: Sun Feb 03, 2013 5:52 am

我Big Day都係搵佢, 未收曬相不過佢post左幾張係佢個website到, 仲有幫我地拍果段same day edit好特別, highly recommend!!!!

相同video可以參考下面的link
http://www.mark2yeung.com/?p=750 Very Happy
回頂端
viewth