發表主題 回覆文章

深圳王子婚紗攝影~~7月10日映左LU~

Canimo~
XXX.XXX.114.221

發表發表於: Tue Jul 13, 2010 9:03 pm

廣告贊助 [隱藏]
果日好好天呀(好晒!!)~~好早8:30AM 已經上到去啦~~
要試反清楚之前揀好左的婚紗和晚裝呀~之後, 化妝師琪琪, 就幫我化妝, 而老公就由助手寧寧幫揀佢D衫~~琪琪化妝OK呀, 唔會太濃(老公話有O靚模FEEL, 比佢激死 Twisted Evil )好好人, 好好傾GA~

化好妝, 就要映室內先~攝影C 呀洋&燈光C康師傅, 兩個都NICE, 會提點我地點擺POSE~ 我地要去香蜜湖到映外景,好X10 晒!!!映到6點到~~

今日好好玩呀~
多謝~攝影C, 燈光C, 助手, 化妝C 唔怕晒, 跟足成日~~辛苦晒!!!

而且價錢好合理, 都係3千幾, 有百五張相.有3套衫揀, 不收其他小費. D人又好NICE!唔怕我麻煩~~ Very Happy 我都係個FD影左,介紹我去映呀~~甘就可以每人 多一本相薄啦~~

有無姊妹O係王子映婚紗相呀??分享下~
回頂端
wh.love
XXX.XXX.66.182

發表發表於: Wed Jul 14, 2010 9:41 am

我都好快係 " 王子"影啦,,, 
回頂端
ERIC0618
XXX.XXX.112.207

發表發表於: Thu Jul 15, 2010 9:34 am

Canimo~ 寫到:
果日好好天呀(好晒!!)~~好早8:30AM 已經上到去啦~~
要試反清楚之前揀好左的婚紗和晚裝呀~之後, 化妝師琪琪, 就幫我化妝, 而老公就由助手寧寧幫揀佢D衫~~琪琪化妝OK呀, 唔會太濃(老公話有O靚模FEEL, 比佢激死 Twisted Evil )好好人, 好好傾GA~

化好妝, 就要映室內先~攝影C 呀洋&燈光C康師傅, 兩個都NICE, 會提點我地點擺POSE~ 我地要去香蜜湖到映外景,好X10 晒!!!映到6點到~~

今日好好玩呀~
多謝~攝影C, 燈光C, 助手, 化妝C 唔怕晒, 跟足成日~~辛苦晒!!!

而且價錢好合理, 都係3千幾, 有百五張相.有3套衫揀, 不收其他小費. D人又好NICE!唔怕我麻煩~~ Very Happy 我都係個FD影左,介紹我去映呀~~甘就可以每人 多一本相薄啦~~

有無姊妹O係王子映婚紗相呀??分享下~

嘩~~
睇來王子又有新相啦~~
到時分享下啦~~ Laughing
回頂端
lovebbc
XXX.XXX.51.169

發表發表於: Tue Jul 20, 2010 1:45 pm

Canimo~
好想快d睇到你d相呀~
回頂端
ERIC0618
XXX.XXX.57.153

發表發表於: Tue Jul 20, 2010 2:20 pm

我都好想睇下呀~~~
你幾時睇相呀?
回頂端
wh.love
XXX.XXX.224.148

發表發表於: Tue Jul 20, 2010 6:26 pm

我又要睇 呀.. 幾時可以睇呀
回頂端
Canimo~
XXX.XXX.114.199

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 8:02 pm

8月1 日呀~~好期待呀~~唔知映得我笑得靚唔靚呢???因為攝影c哥哥, 成日叫我笑靚d 呀.....
回頂端
stephanieku
XXX.XXX.93.118

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 8:57 pm

我都係呀~~!~佢都成日叫我笑靚d~~!~
我明明e得好誇張ga啦~~哈哈哈哈~~!~
回頂端
Canimo~
XXX.XXX.109.21

發表發表於: Sat Jul 24, 2010 12:41 pm

stephanieku 寫到:

哈哈~我諗應該係同一個啦~~哈哈~~
回頂端
stephanieku
XXX.XXX.69.37

發表發表於: Sun Jul 25, 2010 11:00 am

Canimo~ 寫到:
stephanieku 寫到:

哈哈~我諗應該係同一個啦~~哈哈~~

你幾時睇相相呀~~!~??
哈哈~你10/7影,果日我都係王子呀~~!~我選相相~
sandy都同我講果日去左香蜜湖影~!~
回頂端
viewth