發表主題 回覆文章

尖東富臨

kathy bb^^
XXX.XXX.75.221

發表發表於: Wed Jul 21, 2010 10:37 pm

廣告贊助 [隱藏]
好似有OPENDAY WOO. 係咪??
25號??
回頂端
榴槤妹
XXX.XXX.80.97

發表發表於: Wed Jul 21, 2010 10:51 pm

係呀!!!!!
但OPEN DAY有咩睇同埋有咩活動嘅???係唔係關於結婚嘢嚟既????
回頂端
感想
XXX.XXX.30.156

發表發表於: Wed Jul 21, 2010 11:26 pm

之前都有open day,去飲茶時見到好多對情侶來來往往...
有春卷小食呢d架...哈哈 Laughing
回頂端
PerfectMatch
XXX.XXX.97.134

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 12:45 am

榴槤妹 寫到:
係呀!!!!!
但OPEN DAY有咩睇同埋有咩活動嘅???係唔係關於結婚嘢嚟既????

謹定於2010年7月25日, 早上9:00至晚上10:00為婚宴展銷日,
與多個相關商戶合辦,晚上8:00更特備示範模擬婚禮進行儀式及
即場試菜,令妳有一個難忘的觀摩經驗、一個難得的綵排機
會、更令妳的婚宴完美無暇。

地址:九龍尖沙咀東部安達中心L2
電話:2723 8132

www.flghk.com
上富臨個網度睇嘛!哩排有幾個新場添呀!
回頂端
魔鬼 fish
XXX.XXX.143.215

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 2:47 am

PerfectMatch 寫到:
榴槤妹 寫到:
係呀!!!!!

謹定於2010年7月25日, 早上9:00至晚上10:00為婚宴展銷日,
與多個相關商戶合辦,晚上8:00更特備示範模擬婚禮進行儀式及
即場試菜,令妳有一個難忘的觀摩經驗、一個難得的綵排機
會、更令妳的婚宴完美無暇。

地址:九龍尖沙咀東部安達中心L2
電話:2723 8132

www.flghk.com
上富臨個網度睇嘛!哩排有幾個新場添呀!

上面個位老兄,你好蒲喎,好似做晒reseach咁,上網down資料落來架
回頂端
魔鬼 fish
XXX.XXX.143.215

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 3:09 am

我應邀上過去佢地係灣仔金皇廷嘅 OPEN DAY,個場超正 Laughing ,D野又幾好食,有鮑魚食添架,最緊要係$98/人頭,超值 Rolling Eyes ,個日重有幾間結婚用品商戶係度做PROMO,係度買比係市價買平D,我JOIN左法國婚紗,$6XXX,有室內同埋遊艇相,有20張相,如果OVER都係$120/張度,都幾抵,最唔好係要4個月至攞到相,不過佢地D相都幾靚,值得去架!!!!!

我訂左係太子個間富臨擺,早兩日個sale打比我,話今個月25號係尖東又搞多次OPEN DAY,問我有無想結婚的朋友介紹去,(個sale都好靚仔架,斯斯文文,怕怕羞咁,我話有,打算帶我好朋友去(其實佢都無男朋友,不過有著數又介紹個靚仔比佢識,一個唔覺意. Laughing Laughing Laughing 可能我又可以得到更多的優惠都唔定呢,真係一舉三得 Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad )
回頂端
kathy bb^^
XXX.XXX.75.221

發表發表於: Thu Jul 22, 2010 8:38 am

我睇過報紙介紹, 係咪就咁去就得? 要BOOK嗎? 到時係咪可以仕去參觀?
回頂端
A儀
XXX.XXX.199.62

發表發表於: Fri Jul 23, 2010 12:08 am

OPENDAY**
有咩玩咖??!!!

係咪要打去BOOK 咖?!
定係就咁去就得呀 ***
回頂端
cecilia ha
XXX.XXX.164.98

發表發表於: Fri Jul 23, 2010 4:08 pm

聽你d講得咁好.....請問個場可以擺到幾多圍.....如果要落訂俾幾多錢...以代印喜帖哂唔哂加錢 Surprised
回頂端
cecilia ha
XXX.XXX.164.98

發表發表於: Fri Jul 23, 2010 4:12 pm

哦...原來25號有OPEN DAY。。。呢兩日放假去睇下先
回頂端
viewth