發表主題 回覆文章
Happy- Apple
XXX.XXX.219.207

發表發表於: Wed Sep 23, 2009 4:58 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
前日終於都試完esd朋友介紹的一位化妝師了。

起初因為佢地太便宜而有少少擔心究竟係未真係掂...

但老公話試下無彷, 最多都係蝕300蚊試妝費者...咁就試左..

化妝師阿ling好細心囉, 又nice又好傾, 傾傾下原來佢係基督徒, 仲同左幾個基督教朋友攪左依間婚禮服務公司。

唔知點解, 佢一路化我既時間, 我覺得自己好幸福, 可能佢真係太nice掛~..

大家女人最重要係d咩? 就係想服務你果個有禮貌同有善者, 阿ling就有齊哂lo...

轉左幾過妝, 我同老公都好滿意, 所以就當晚落埋訂決定結婚果日用佢了!

真係good~~~

hehe, 佢叫我介紹下佢比d朋友仔, 我就好快應承左佢..

咁我都想守諾言既, 我已經介紹左比我阿妹同一個朋友...

希望佢既生意可以越來越多, 因為我相信好人一定有好報的!
回頂端
魔術
XXX.XXX.182.233

發表發表於: Wed Sep 23, 2009 7:47 pm

可否比資料我呀!
esthermm@gmail.com

Thx!
回頂端
icefireng
XXX.XXX.246.189

發表發表於: Wed Sep 23, 2009 9:05 pm

pls send e-mail to me, many thanks^^
siu1205@yahoo.com.hk
回頂端
MonieMonie
XXX.XXX.127.172

發表發表於: Wed Sep 23, 2009 10:19 pm

i want also, pls pm me... thanks.
回頂端
cchello
XXX.XXX.242.69

發表發表於: Thu Sep 24, 2009 12:56 am

Pls pm me more details~tks~~
回頂端

發表發表於: Thu Sep 24, 2009 2:54 pm

已發電郵給你了!! ^^

魔術 寫到:
可否比資料我呀!
esthermm@gmail.com

Thx!
回頂端

發表發表於: Thu Sep 24, 2009 2:55 pm

已發電郵給你了!!

icefireng 寫到:
pls send e-mail to me, many thanks^^
siu1205@yahoo.com.hk
回頂端

發表發表於: Thu Sep 24, 2009 2:55 pm

已pm^^

cchello 寫到:
回頂端

已pm^^

cchello 寫到:
回頂端
雪凝
XXX.XXX.164.37

發表發表於: Thu Sep 24, 2009 4:11 pm

can u pm me the detail ar, thanks very mcuh!!!
回頂端