發表主題 回覆文章
Vernie
XXX.XXX.213.239

發表發表於: Mon Sep 07, 2009 12:34 pm

此乃舊帖唯讀區- 主題已被封存,只供閱讀,不能回覆或進行任何操作。

若要閱讀較新的討論內容,建議瀏覽以下話題:

更多»

廣告贊助 [隱藏]
JY @ Reno Studio

JY 風格非常自然, 加上個人都ok攪笑, 所以我成日都玩得好開心! 佢最鍾意 simple 同玩! 不過當然有d相都係要擺下 pose 既.

足足影左6個鐘, 係studio影左4個幾鐘, 再出中環外景影左個幾鐘!!! 搵佢影一定要係studio影, 因為佢studio 既器材一d都唔平, 影出來真係好正, 仲可以玩d合成相! 我要求佢同我玩幾張 venture style, 佢都好鍾意!!!

我最鍾意係你可以自己搵婚紗& MUA都ok, 唔一定要用佢, 所以我就搵番big day用既婚紗鋪同 MUA!

仲有佢係韓國人, 唔識講中文, 佢英文ok, 溝通到! 如果係香港人我地可能無咁好玩!

Vernie 在 Thu Apr 08, 2010 2:46 pm 作了第 11 次修改
回頂端
Vernie

發表發表於: Mon Sep 07, 2009 12:40 pm

More

Vernie 在 Sun Jan 24, 2010 11:27 pm 作了第 5 次修改
回頂端
林茵茵
XXX.XXX.35.199

發表發表於: Mon Sep 07, 2009 1:32 pm

Your photos are very nice! pm me please.
回頂端
Vernie

發表發表於: Mon Sep 07, 2009 1:46 pm

another one!

Vernie 在 Sun Jan 24, 2010 11:28 pm 作了第 3 次修改
回頂端
Vernie

發表發表於: Mon Sep 07, 2009 1:49 pm

林茵茵 寫到:
Your photos are very nice! pm me please.

just PM to you!
回頂端
Mrs. PP
XXX.XXX.254.178

發表發表於: Mon Sep 07, 2009 9:37 pm

好特別呀! 不過佢咁出名搵佢映咪好貴??? package咩價錢? 可唔可以send個video 來睇?
回頂端
Vernie

發表發表於: Tue Sep 08, 2009 2:21 pm

我自己就覺得好合理, $7xxx有一張大相, 一本20頁album! 要埋mua, 租車, 多一張大相, 多十頁album, 好似加 3千/4千.. 我send左條link俾你!
回頂端
Mrs. PP

發表發表於: Wed Sep 09, 2009 1:17 pm

唔該哂你, 我約左上佢studio睇相, 真係好鍾意你個video, 要加錢嗎?
回頂端
Vernie

發表發表於: Thu Sep 10, 2009 11:05 am

佢有個option加video MV, 你可以問下佢呀! 如果你鍾意我D相, 你應該要搵佢地啦! 因為出便唔多呢D style. 如果你覺得太多玩野既你可以叫佢影多d外景, 少d studio!
回頂端
Eric CPM
XXX.XXX.163.192

發表發表於: Mon Sep 14, 2009 12:14 pm

我看過他們的web-site條片好正,可唔可以分享下妳d片呀! Thanks! Embarassed
回頂端