發表主題 回覆文章

元朗好彩

yuki__pang
XXX.XXX.134.240

發表發表於: Mon Jun 29, 2009 11:01 am

廣告贊助 [隱藏]
元朗好彩擺酒,有無人係元朗好彩飲同擺,如何呀?
回頂端
yuki__pang
XXX.XXX.134.18

發表發表於: Tue Jun 30, 2009 1:40 am

真係無人架~~唉!!!!!
回頂端
呀金
XXX.XXX.177.92

發表發表於: Sun Jul 26, 2009 7:31 pm

睇黎你想係元朗擺酒WOR~
之前做過RESERCH, 喜尚嘉喜D野食OK, 不過SERVICE唔得
好彩就野食唔得LOR~
不過我未去過睇場呀
仲有仲有, 我見到網上有人話喜尚嘉喜係黑幫擁有~ 唔知真定假
回頂端
icyw
XXX.XXX.14.206

發表發表於: Sun Aug 09, 2009 10:22 pm

我都係揾元朗呀,喜尚嘉喜個LOCATION唔太方便,有無人試過好彩?
回頂端
心甘命抵
XXX.XXX.101.2

發表發表於: Tue Aug 11, 2009 2:46 pm

hi~
我無去過元朗好彩,
不過tst d 好彩就去暈晒!

本身去過幾次飲, 都係覺得好彩d野最好食,
上黎睇返評價都覺得d服務幾好,
所以我自己都會book好彩!

元朗果邊係新場, 場地一定靚,
未有人上黎分享都唔出奇. ^^

你自己有無去食過先?
回頂端
yuki__pang
XXX.XXX.152.79

發表發表於: Fri Aug 14, 2009 1:01 am

我自從book咗就食咗幾次,都OK~不過真係好想知人哋話好差係真唔係~唉~~~~
回頂端
dealming
XXX.XXX.102.1

發表發表於: Fri Aug 14, 2009 12:27 pm

我都好驚呀~

係呢~你幾時BD呀???我就12月4號
回頂端
心甘命抵
XXX.XXX.101.146

發表發表於: Mon Aug 17, 2009 3:16 pm

yuki__pang 寫到:
我自從book咗就食咗幾次,都OK~不過真係好想知人哋話好差係真唔係~唉~~~~

唔好咁擔心喇,
差唔差, 有時真係好睇你個人既要求同你心態.
有D人要求好高, 就DD暇疵都唔可以忍受.
有D人大而化之, 就咩都話好.

既然你都BOOK左, 就處之泰然啦, 擔心都無幫助.
而且 SO FAR 我去過好彩幾次飲, 都覺得無乜問題.
最緊要溝通多D, 等酒樓果邊既人了解多D你既要求, 到時自然就暢順D又HAPPY D. 要明白, 每個人對"好"既定義不一樣, 所以問多D傾多D係最好的方法.
回頂端
icyw
XXX.XXX.14.206

發表發表於: Mon Aug 17, 2009 11:30 pm

我BF個爸爸都想我地BOOK呢間,打算2011年1月,係咪要快D去BOOK?
回頂端
小 Sin 子
XXX.XXX.14.65

發表發表於: Tue Aug 18, 2009 9:56 am

我去元朗好彩飲過 , 野食 ok , 好彩集團野食都 ok 架.

不過佢分左幾個場 , 隔音麻麻 , 會聽到隔離場播上豬歌囉.....
回頂端
viewth